Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Chlapeček (6 měs.) ze Stropkova zemřel s jednou promile v krvi! Alkohol mu dal příbuzný

Autor: ital - 
11. února 2019
10:48

Teprve šestiměsíční miminko zemřelo poté, co mu jeho příbuzný měl nalít alkohol. Lékaři zjistili, že v krvi mělo více než 1 promile. Policisté již 18letého mladíka obvinili z přečinu usmrcení.

Půlročnímu chlapečkovi ze slovenského Stropkova měl jeho 18letý příbuzný podat alkohol. Na následky požití látky však miminko druhý den zemřelo. „Podle výsledků pitvy byla v krvi zjištěná přítomnost alkoholu v hodnotě 1,24 promile,“ uvedl prešovský policejní mluvčí Daniel Džobanik.

Rodina sice zavolala sanitku, na záchranu batolete bylo však již pozdě. „Jeli do nemocnice, já jsem byla dole, když přijela rychlá, a miminko už nežilo,“ pověděla sousedka pro TV JOJ. Podle příbuzných informovala rodina záchrannou službu o stavu dítěte až ráno. Ten již byl tou dobou velmi vážný. „Když zjistili alkohol, proč nevolali večer? Říkala jsem jim, že měli hned zavolat záchranku,“ sdělila jedna z příbuzných.

Příbuzného, který dítěti alkohol podal, obvinila policie z trestného činu. „Svidnický vyšetřovatel obvinil osmnáctiletého mladíka z přečinu usmrcení,“ informoval mluvčí Džobanik. Příbuzní však stojí za tím, že obviněný nic takového nespáchal. „Já tomu nevěřím, že by to udělal. Já se za něho zaručím, že to není pravda,“ dodala příbuzná. Podle vyjádření mluvčího policie je obviněný muž stíhaný na svobodě.

Andrej Meszaros ( 14. července 2019 19:53 )

Kdo si může dát jméno že "vemenozmojistary" musí být úplně vypatlaný, a ještě ukazuje světu svoje nízké IQ, no takových je tu více. Posvítím si na vás

pekaaaros ( 21. února 2019 10:27 )

na východním Slovensku nic neobvyklýho. Tam malý mimina chlastají, čichají lepidlo v kočárku... ti jedou úplně jinej level. https://www.youtube.com/watch?v=tDmf694u0W4

pekaaaros ( 21. února 2019 10:22 )

Já si taky myslím, že se malej prostě vykopal z postýlky, doplazil se k flašce, nalil ji do sebe a druhej den zemřel na absťák, protože už žádná flaška po ruce nebyla.

pekaaaros ( 21. února 2019 10:20 )

By mě zajímalo, kolik vědomostí osmnáctiletej mladík musí za svůj dosavadní život pobrat, aby ho v 18ti letech napadlo nalejt do svýho půlročního synovce tvrdej chlast. Co těch 18 let dělal?? Čichal lepidlo beztak. Ta to šialeny vychod.

petrw ( 11. února 2019 17:38 )

no jo nepřizpůsobilí ..asi si to nalil sam. se ho pribuzní zastavají sebranka!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání