Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tereza opět před soudem: Soudce měl již jen dvě otázky!

Autor: dce - 
6. února 2019
17:45

Terezu (22) i ve středu čekala další strastiplná cesta k pákistánskému soudu. Na pořadu dne byla její výpověď před soudcem. Ten jí přikázal zodpovědět další otázky a jednání odročil.

Začíná to vypadat, že se chudák Tereza rozsudku nikdy nedočká. Středeční jednání sice nebylo odročeno kvůli nepřítomnosti soudce, stávce policistů nebo golfovému turnaji, ani tak se ale případ zdánlivě nikam neposunul. Soud byl i teď rychle odročen – tentokrát na pátek 8. února.

Mladá Češka měla být během jednání podrobena dalšímu výslechu, soudce jí ovšem jen k původním několika otázkám přidal další dvě. Na ty má čas odpovědět do příštího stání – podobně jako minule.

V prosinci totiž Tereze i druhému přítomnému obžalovanému soudce dodal seznam třinácti otázek ohledně jejich případu, na které oba domnělí pašeráci odpověděli písemně v několikastránkovém prohlášení. 

Terezu zadrželi na letišti v Láhauru celníci poté, co prošla již dvěma kontrolami. Při té třetí u ní v kufru ale našli devět kilogramů heroinu. Tereza od počátku tvrdí, že je nevinná, že o drogách v zavazadle nevěděla. Zda jí to soudce uvěří, je ve hvězdách. Realisticky jí hrozí i více než deset let v místním vězení. Pákistánský občan by v podobném případě mohl dostat i trest smrti.

Ukecanalama ( 7. února 2019 19:14 )

Co je to za blbost, dávat několik dní na rozmyšlenou, aby vymyslela odpověď? Ať jsou naše soudy jakékoliv, tohle ještě nemáme.

Milan-z-Indie ( 6. února 2019 21:13 )

At ji uz da pokoj, Terezka uz premysli nad svatbou !!! Gratuluji. To bude svatebnich hostu !!! A vdolecky jak jim pojedou !!! Urcite budou pozvani i zastupci Blesku .

salto ( 6. února 2019 19:20 )

Dvě otázky: Kouříš? A polykáš?

trrpetr ( 6. února 2019 18:19 )

[-Najděte žhavé ženy k dispozici pro vás ve vašem městě Tady na : My.Su/Zeny

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání