Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kamioňák v trenýrkách překvapil ústecké strážníky: Dvě prostitutky mu po akci ukradly tašku

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk)
Autor: dce - 
6. února 2019
19:00

Městští policisté z Ústí nad Labem se rozhodně nenudili při páteční noční službě. Kontrolovali zrovna dodržování vyhlášky o zákazu poskytování sexuálních služeb, když jim před vůz skočil muž jen v trenýrkách. Hlásil jim krádež brašny s peněženkou, později ale přiznal, že pachatelkami budou patrně dvě prostitutky, které si pozval k sobě do vozu...

K incidentu došlo v pátek kolem osmé večerní v průmyslové zóně v Ústí nad Labem. Strážníci městské policie zde kontrolovali dodržování obecně závazné vyhlášky o zákazu poskytování a využívání sexuálních služeb. V jednu chvíli na projíždějící hlídku začal mávat neznámý muž oblečený jen v tričku a trenýrkách.

Ukázalo se, že jde o řidiče kamionu, kterého měly okrást dvě neznámé ženy. Ze skříňky ve voze mu ukradly příruční tašku s doklady a penězi. Strážníci na místo zavolali státní policii a začalo vyšetřování.

„Během čekání na příjezd této hlídky vyšlo najevo, že poškozený si obě ženy, které zde nabízejí sexuální služby, pozval k sobě do vozidla. Zde došlo mezi poškozeným a ženami k pohlavnímu styku, po jehož skončení poškozený zaplatil ženám za službu dvacet euro,“ popsali strážníci.

Poté mělo dojít ke krádeži, které si ovšem poškozený muž všiml až později. Strážníkům navíc označil jednu z prostitutek, která stála opodál. Ta ovšem krádež zcela popřela, strážníkům ovšem kolegyni popsala a sdělila jim i její jméno. 

„Strážníci na místě vyčkávali na příjezd hlídky PČR, když si svědek celé události všiml, jak ulicí Hrbovická směrem od ulice Na Vantrokách jde po chodníku žena, která odhodila před chvílí kabelu do trávy a utekla. Strážníci dotyčnou zadrželi a ta se jim ke krádeži kabely z prostoru skříňky kamionu doznala,“ uvedli městští policisté. V brašně se nacházely veškeré věci včetně dokladů, chybělo zde ovšem sto euro...

jasnovidec01 ( 6. února 2019 22:54 )

Dobře mu tak...a ještě zadara kapelníka + sifla + aids..memá šu..kat prostitutky ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání