Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Po dramatické honičce policie dostihla muže a ženu: Měli několik pistolí i nůž!

Aktualizováno -
28. ledna 2019
14:42
Autor: yks - 
27. ledna 2019
22:25

Policejní akce uprostřed nedělní noci vyvrcholila dvojnásobným zatčením. V Praze 4 se jednotky policie musely vypořádat s ozbrojenou dvojicí. Jak se ukázalo, muž měl k dispozici střelné zbraně a nůž. Informoval o tom zpravodajský server Aktu.cz.

Jak píše server Aktu, pražští policisté z Místního oddělení Lhotka si všimli podezřelého auta s benešovskou poznávací značkou a chtěli ho zkontrolovat. Řidič šlápnul na plyn a začal velmi rychle ujíždět. Skončil v Písnici na poli, když mu auto už nechtělo jet dále.

Posádka vozu tedy vyskákala a začala utíkat polem k Pražskému okruhu. K pátrání se připojily další hlídky, včetně policistů ze IV. oddělení hlídkové služby. A právě jeden z nich po kilometrovém běhu polem pachatele dostihl a pomocí hrozby namířenou střelnou zbraní je zadržel.

32letý muž, který podle informací Aktu.cz řídil, měl u sebe několik střelných zbraní. „Dvě krátké střelné, brokovou a plynovou, a třetí bodnou v podobě takzvaného ,motýlka'. V autě zajištěných navíc policisté našli „bytařské nádobíčko“ a bezmála dvacet gramů marihuany,“ informoval policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Má vysloveny hned čtyři zákazy řízení motorových vozidel. Bez hříchu nebyla ani 39letá žena, která byla s ním, má blokovaný řidičský průkaz. „K její osobě policistům evidence prozradily, že i ona měla v minulosti již konflikt se zákonem a to hned čtyřikrát,“ dodal Hulan. Policisté teď budou šetřit, proč utíkali, a budou se ptát zejména na „bytařské“ nářadí (vrtačky atp.), které nalezli v autě. Jedním jsou si takřka jistí už teď, a sice tím, že se nejedná o žádné amatéry. Ti totiž zpravidla nejezdí nocí, vyzbrojeni střelnými i chladnými zbraněmi.

Muž je podezřelý z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí, za který mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na tři roky. Žena je podezřelá z přestupku neuposlechnutí výzvy úřední osoby, za což jí ve správním řízení hrozí peněžitý trest,“ dodal Hulan.

Video  Policejní honička v pražské Libuši - muži zákona zadrželi muže a ženu.  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

srtpetr ( 28. ledna 2019 17:59 )

--=--Najděte nahé-ženy ve vašem městě zde : My.Su/Zeny

offline ( 28. ledna 2019 15:41 )

To vypadá na velký prů>ser - nejmíň pátý zákaz řízení. Z toho se pachatel sesype a bude mu muset být poskytnuta psychologická pomoc.

Ander ( 28. ledna 2019 15:22 )

Proč policie někoho pořád honí po polích? Začnou-li ujíždět,tak na správném místě zahájit okamžitě střelbu! Rozstřílet,a nebude koho soudit! Ušetří se spoustu času,soudců i peněz za tyto zm...rdy,kterým se musí v base topit,svítit,krmit je,za daně poplatníků!

pavel11 ( 28. ledna 2019 11:02 )

Kdy už konečně se ten fetácký dobytek začne střílet na co vláda ,soudci,policie čeká.ujiždějí ohrožují rodiny,děti,dokonce mají zbraně nemají žádné zábrany někoho usmrtit a to jen díky zákonum hovad!

antismejd ( 28. ledna 2019 10:09 )

na první pohled debilní feťáci. prostě lidskej odpad. do kafilérie s nima.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání