Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Učitel Michal B. se svlékl donaha před žáky na lyžařském kurzu: Některé z nich prý sexuálně obtěžoval

ilustrační foto
ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: ital - 
25. ledna 2019
18:20

Učitel základní školy v Prešově na Slovensku Michal B. (37) byl se svými žáky na lyžařském zájezdu v obci Hnilčík. Tam se měl podle policie dopustit trestného činu sexuálního obtěžování, když se před skupinou 16 chlapců ve věku 12 – 13 let pohyboval v podnapilém stavu nahý.

Žáci ze základní školy v Prešově nejspíš na lyžařský výcvik do obce Hnilčík v okrese Spišská Nová Ves jenom tak nezapomenou. Vedoucím skupiny 16 chlapců byl jejich učitel Michal B. (37). Toho policie obvinila ze sexuálního obtěžování. Měl se totiž pod vlivem alkoholu před svými žáky pohybovat nahý.

Policejní vyšetřovatel po obvinění pedagoga zpracoval podnět k jeho vazebnímu stíhání. V případě prokázání viny pedagogovi hrozí trest 7 až 12 let vězení. Policie v Košicích učitelovo obvinění potvrdila. „Vzhledem k věku poškozených nebudeme poskytovat žádné další informace,“ oznámila policejní mluvčí Košického kraje Lenka Ivanová.

Server Plus Jeden Deň ale údajně má informace o tom, že učitel se jen neobnažoval, ale některé chlapce přímo sexuálně obtěžoval. Rodiče si své šokované ratolesti už odvezli domů.

Jedna z kolegyň obviněného Michala k případu řekla: „Nechce se mi věřit, že by kolega něco takového mohl udělat. Požití alkoholu ale dokáže lidi přinutit pořádně se odvázat. Michal bude mít v sobotu narozeniny. Asi je už oslaví ve vazbě.“

minehava ( 26. ledna 2019 11:55 )

majojo ( 25. ledna 2019 19:23 )

12-13leté chlapce to jistě natolik pobouřilo a rozhodilo, že budou nuceni vyhledat pomoc psychologů. Bůh ví, jestli si taky nezavdali, když se jim to nabízelo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání