Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jiří Kajínek oslavil 58. narozeniny: Přítelkyně pro něj má velké překvapení!

Autor: kon, chal - 
11. ledna 2019
18:00

Jiří Kajínek v pátek oslavil 58 let. Narozeninový den si užívá se svou přítelkyní, které neřekne jinak než „paní doktorka“. Kajínkovi udělala kromě tajemného daru od přítelkyně radost i přání od příznivců a přátel. „Od rána mi píšou a volají gratulanti, snažím se všem odpovídat,“ říká potěšeně oslavenec.

Pokud byste čekali, že to Kajínek na své druhé narozeniny na svobodě pořádně roztočí, pletli byste se. Bývalý trestanec svůj velký den tráví s přítelkyní. „Narozeniny trávím s paní doktorkou, dnes není v ordinaci,“ sdělil oslavenec Blesku.

„Jsme nadšení. Svítí tu sluníčko, byli jsme se psem na procházce. Půjdeme spolu na velkou večeři, takže radost, kam se podíváme. Užíváme si to,“ popsal narozeninovou idylku.

Kromě řady gratulací dostal Jiří Kajínek samozřejmě i dary. Největší radost mu udělal ten od přítelkyně, prý je ale tajný. „Paní doktorka mi nachystala překvapení, dárek, který bych nikdy nečekal. Ale nesmím prozradit, o co jde,“ řekl Blesku tajemně.

„Také mě překvapil jeden přítel, doktor. Poslal mi telegram ve formě čokolády. Byl to úžasný dárek, úžasně zabalený. Přivezl mi ho kurýr,“ zmínil Kajínek nápaditý dar. V čokoládovém „telegramu“ stojí „Vše nej, chlape!“ Oslavenec se smíchem jen zalitoval, že vtipný dárek nevyfotil, když byl ještě zabalený.

Čas na svobodě Kajínkovi prý rychle utíká. „Jsou to druhé narozeniny na svobodě, tak si s paní doktorkou říkáme, že za čtyři měsíce budou dva roky podmínky za námi. Utíká to…“ řekl Blesku Kajínek. Inu, když je člověk šťastný a spokojený, čas plyne tak nějak rychleji.

antismejd ( 11. ledna 2019 18:42 )

partyzanko,ten tady může strašit ještě klidně 30let!!!!!!!

petrw ( 11. ledna 2019 18:41 )

sklapni slizoun je kramnovrah!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání