Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zvrat v případu Terezy obviněné z pašování heroinu. Soudit ji bude muslimka!

Autor: shp - 
2. ledna 2019
05:00

Tak tohle čekal málokdo. V případu Češky Terezy H. (22), která je v Pákistánu obviněná z pašování 9 kilogramů heroinu, nastal zásadní zvrat. Soudce Ali Raza, který měl na starosti její případ, byl odvolán. Terezu bude nyní soudit muslimská soudkyně Aysha Khalid.

U láhaurského soudu došlo ke změně ve vedení a Terezu bude od roku 2019 soudit žena! To je v muslimské zemi netradiční, ale jak je vidět, ne nemožné.

Pro Terezu pákistánskými médii označovanou jako modelku to však jsou velmi špatné zprávy. Jak Blesk.cz zjistil, znamená to totiž odložení případu. Soudní stání Češky se proto výrazně protáhne.

Tereza byla na pákistánském letišti zadržena s 9 kilogramy heroinu v lednu loňského roku. Ve vazební věznici tak strávila již téměř rok. Co přinese ženská soudkyně do dramatu Češky, se teprve uvidí. 

pepisek1 ( 5. ledna 2019 01:29 )

Po lávce tvého nártu přejdu nejsnáz pláče proud, na stéble tvého zápěstí mohu dál i v bouři plout.Jen v hořkomléčné dráze tvých vlasů chtěl bych spát a máš-li vést mě k zkáze, tak já ji příjmu rád. A stokrát chválím čas, kdy vcházím do tvých řas,každý záhyb tvůj i vlas já znám a kdyby náhle blesk tu sjel,srdce spálil na uhel,tak byl bych šťasten, že jsem lásku měl a mám.Jak terče střelnic na poutích jsou ta souhvězdí tvých pih a máš tak svůdná zákoutí jež neznat byl by hřích.V tvých nástrahách jak v Seině se topím dál a dál a znám Tě stále méně a já bych rád Tě znal. Ač k ránu sám jsem v dálce, ta horkost má je táž, Na mráčky píšu palcem, co dávno, dávno znáš.

sacred10 ( 2. ledna 2019 19:01 )

Ano,přesně o tohle jim jde.Myslím si to samé

bullshit ( 2. ledna 2019 16:10 )

Kurňa to je zvrat za zvratem, jinak ale v tom Pákistánu je asi taky pěkný mr.dník, když to nedovedou dohnat do jakéhokoliv konce.

kinki ( 2. ledna 2019 13:01 )

Nie. Zena zene dokaze viac ublizit, ako muz zene. A to nemusis ist ani do muslimskeho prostredia. Je to vidiet aj Europe. Ako sa hovori: nic tak nenasierie zensku, ako ked ta druha vyzera lepsie ako ja. Zeny vedia byt voci sebe ovela tvrdsie. Uvidíme, ci to tak plati aj v moslimskom svete.

Martina Gregorcova ( 2. ledna 2019 12:06 )

A v znackovej bunde 😂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání