Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ubil ji k smrti kvůli dvěma stovkám! Prostitutku Nikolu (†26) v Teplicích měl zavraždit Ukrajinec

Aktualizováno -
20. prosince 2018
20:02
Autor: dce, ČTK - 
20. prosince 2018
12:37

Policisté na čtvrteční tiskové konferenci prozradily detaily z případu vraždy prostitutky Nikoly z Teplic. Její tělo objevil náhodný kolemjdoucí ve středu 12. prosince. Domnělého vraha se podařilo dopadnout tento týden - jedná se o cizince z Východu.

Muž zadržený pro podezření z vraždy mladé ženy v Teplicích je podle policie rusky mluvící Ukrajinec. Žena byla prostitutka a zavražděna byla tupým úderem do hlavy. Krajští kriminalisté to ve čtvrtek uvedli na tiskové konferenci. Obviněnému hrozí až doživotí.

Policisté novinářům řekli, že jim při vyšetřování zásadně pomohly kamerové systémy. S jejich pomocí byli schopni zdokumentovat dění před vraždou. Podle jejich poznatků si podezřelý nejprve koupil kondomy na blízké čerpací stanici, odtud měli policisté jeho relativně kvalitní fotografii.

Muž pak podle policie kontaktoval jednoho z pozdějších svědků, aby mu sehnal ženu, s níž by mohl mít sexuální styk. Ten souhlasil pod podmínkou, že mu podezřelý koupí krabicové víno. Poté jej zkontaktoval s budoucí obětí. Ukrajinec se s ní dohodl na sexuálních službách za 300 korun. Prostitutka po styku ale podle policistů cenu o 200 korun navýšila a když muž nechtěl zaplatit, pohrozila mu, že ho obviní ze znásilnění. Nato ji Ukrajinec podle policistů brutálně utloukl.

Ženu našel náhodný svědek v Teplicích 12. prosince v lokalitě, kde se scházejí prostitutky. Pitva prokázala cizí zavinění. Krajští policisté zahájili úkony trestního řízení pro spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy.

mak ( 20. prosince 2018 20:44 )

Kdo tohle píše... 🙄 "Policisté na čtvrteční tiskové konferenci prozradily..."

pavel11 ( 20. prosince 2018 13:05 )

fašistycká ukrajina plodí vrahy,banderovce,a ještě je evropa podporuje o americe nemluvím tá vždy podporuje zlo,vrahy,fašisty jen vyprovokovat chaos,války.I naše země podporuje ukrajinské fašisty,banderovce vyváží zbraně tanky vozidla jak je to možné co na to demokracie novinářu,česká skorumpovaná televize,politologové co vláda!!!

antismejd ( 20. prosince 2018 12:52 )

špinavá šlápota ubita podčlověkem z mimořádně odporné země ,která se nazývá Ukrajina.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání