Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Utajený pohřeb zavražděné pumpařky Jany (†58): Smutek jen pro zvané

Autor: idh, shp - 
11. prosince 2018
18:35

Rodina a přátelé se rozloučili se zavražděnou Janou S. (†58), která byla zastřelena na čerpací stanici u Nelahozevsi, kde dlouhé roky pracovala. Smuteční obřad v Roudnici nad Labem byl přísně střeženou událostí. Přijít na něj mohli jen zvaní.

Video  Policie zveřejnila video z čerpací stanice Veltrusy.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Rodina si přála obřad jen v nejužším kruhu, nezveřejnila ani parte. Smuteční události se zúčastnilo na šedesát lidí. „I do síně měli přístup jen pozvaní hosté,“ potvrdil Blesku vedoucí Podřipské pohřební služby Vlastimil Čtverák s tím, že bez pozvánky do síně nemohl pustit ani ty, kteří tvrdili, že jsou kolegové zavražděné ženy.

Rozloučení trvalo 15 minut

Na poslední cestu široko daleko oblíbenou Janu Š. doprovodil manžel s dětmi. Dorazila také Jaroslava Smetanová, starostka obce Vražkov, kde rodina žije. Během patnáctiminutového rozloučení zazněl krátký proslov, skladby Měl jsem rád a mám od Karla Gotta a Who Wants to Live Forever, tedy Kdo by chtěl žít věčně od skupiny Queen.

Poté se rodina, doprovázená jen několika nejbližšími, odebrala domů. Smutek na ní byl vidět. Prožívají jedno z nejhorších období svých životů. Žena byla chladnokrevně zavražděna na svém pracovišti v pondělí. Na čerpací stanici vnikli dva maskovaní muži, z nichž jeden okamžitě bez váhání na ženu vystřelil a zabil ji.

Nový důkaz

Policie po nich usilovně pátrá. Strážci zákona oznámili, že mají stopu po pachatelích. Jde o zjištění o batohu. „Kriminalistům se podařilo ustanovit batoh, který měl jeden z pachatelů v době přepadení. Jedná se o batoh značky Dakine v kombinaci červené a šedé barvy s bílým nápisem ve spodním pravém rohu vnější kapsy,“ řekl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

S ohledem na skutečnost, že se nejedná o běžný batoh, kriminalisty zajímají informace v souvislosti s výskytem tohoto batohu u osoby pachatele,“ dodal mluvčí. Policisté přitom již dříve uvedli, že mají kuklu, která s největší pravděpodobností patřila jednomu z pachatelů

lync ( 12. prosince 2018 06:53 )

Smutek jen pro zvané, to je teda titulek. Jste fakt idioti.

kratkespojeni ( 11. prosince 2018 23:31 )

utajený pohřeb s pleskáči v patách

pekaaaros ( 11. prosince 2018 20:42 )

ok ok. k ničemu nevyzývám.. smrt dealerům spíš v tom smyslu pozavírat je až zčernaj. a pochytat je co možná nejdřív a co možná nejvíc.

pekaaaros ( 11. prosince 2018 20:39 )

Jestli ty vrahy někdy dopadnou a potvrdí se, že to jsou smažky, tak už nemá význam dál čekat... Každej dealer musí být po zásluze potrestán kulkou do hlavy. Jednou jsem na jedné vesnické diskotéce na vlastní oči viděl, jak si chlápek chtěl udělat okruh zákazníků, tak nabízel děckám.. To mohli být takoví druháci z učňovek? Max třeťáci. Takhle to začíná.. Nemá význam se s nimi mazat. Na Jižní Moravě každá pitomá periferie na brněnsku má nějaký feťácký doupě. Perník tam valí naplno. Ať mně nikdo neříká, že ty děcka si to aktivně vyhledaj. To někdo musí přijít za nimi. Smrt dealerům! Protože ti ničí životy nadějným mladým lidem a pak z nich udělají otroky drog, co jsou schopni zločinu jako tenhle.

neznalek88 ( 11. prosince 2018 20:33 )

Velice chápu pozůstalou rodinu, že pohřeb byl v utajení. Kdo by stál o bulvární fotografy a pisálky z Blesku. Dobře to udělali Rodině vyjadřuji upřímnou soustrast.

Zobrazit celou diskusi
EUR 25,19 25,31
USD 23,57 23,75
GBP 29,25 29,45
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání
Další články
Články odjinud