Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tomáš (17) je už měsíc nezvěstný: Pomozte nám, prosí vyděšená rodina

Tomáš (17) už je měsíc nezvěstný, patrně utekl sám. Chceme aspoň vědět, jestli nespí venku na ulici, smutní rodina na FB.
Tomáš (17) už je měsíc nezvěstný, patrně utekl sám. Chceme aspoň vědět, jestli nespí venku na ulici, smutní rodina na FB.  (Autor: archiv blesku)
Autor: DH - 
12. prosince 2018
09:07

Policie stále pátrá po Tomáši Královi (17) z České Třebové na Orlickoústecku, který téměř před měsícem odešel z domova. Rodina o tom, kde se sedmnáctiletý chlapec nachází, nemá dosud žádné oficiální zprávy. Obrátila se proto na sociální sítě a zoufale prosí o pomoc.

„Nevíte někdo, kde je? Díky za každou informaci,“ napsala na svůj Facebook Lucie, sestra nezvěstného Tomáše Krále (17). Ten 16. listopadu odešel z domova a už se nevrátil. Vše ale nasvědčuje tomu, že je mimo domov dobrovolně.

Pod jejím příspěvkem se množí komentáře od lidí, kteří si myslí, že Tomáše spatřili. Shodují se, že hoch putuje s kamarády po celé České Třebové, dopadení policií nebo příbuznými se ale doposud úspěšně vyhýbá.

Zoufalá rodina má o chlapce velký strach. „Mamka chce vědět, kde přespává. Zda nespí venku,“ dodala sestra.

Tomáš je hubené postavy, je vysoký 181 až 182 centimetrů. Má hnědé rovné vlasy a není ani nebezpečný, ani ozbrojený. Kdyby ho někdo viděl, má neprodleně kontaktovat linku 158.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání