Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pumpařka se bránila útoku lakem na vlasy! Vražda Jany (†58) přiměla Hanu promluvit

Autor: Vlaďka Hradská - 
7. prosince 2018
10:50

Často jsem se bála o život a na obranu jsem měla jen lak na vlasy! To přiznává Hana Vadlejchová (60), která pracovala u benzinové pumpy. Hrůzná vražda čerpadlářky Jany Š. (†58) ji přiměla k otevřené zpovědi.

„Povolání čerpadlářky je o život. Měli by to dělat jen muži. Zvlášť na benzinkách, které jsou na periferii nebo někde v polích, jako byla ta v Miřejovicích. Právě takové, s ženskou obsluhou, si lupiči vybírají,“ řekla Hana Vadlejchová, která pracovala na pumpě na okraji města.

„Už před mým nástupem tam někdo čerpadláře přepadl, zamkl v kanceláři a oloupil. Dřív bylo na pumpách mnohem více peněz. Pod pultem jsem měla lak na vlasy připravená stříknout ho lupiči do obličeje,“ vyprávěla.

Nouzi neměla ani o situace, kdy se doslova bála o život. „Přijelo večer červené auto, z něj vyskákalo několik chlapů, čepovali benzin do láhve a kouřili. Vyběhla jsem se slovy, že tam nesmí kouřit. Jeden otevřel kufr, vyndal z něj lešenářskou trubku a říkal. Víš, co to je? Jen jsem tam stála a modlila se, dokud bez placení neodjeli,“ popsala jeden z mnoha nepříjemných zážitků.

„Dnes jsou pumpy opatřeny alarmy. Jenže když ho zmáčknu, kde mám záruku, že se lupič nelekne a nezabije mě? Už bych takovou práci nikdy nedělala,“ dodala Hana Vadlejchová.

VIDEO: Další záběry přepadení benzinky u Neratovic: Lupiči zmateně utíkali, Janu (†58) zabili během 40 sekund.

ninus81 ( 8. prosince 2018 17:49 )

Ty seš vocas vid simeone

ninus81 ( 8. prosince 2018 17:46 )

Blbe moje mamka nepotřebuje 5 minut slávy.... Závist viď

bjuno ( 8. prosince 2018 12:09 )

Koneně si užila svých 5 minut slávy.....

ivoadler ( 7. prosince 2018 16:07 )

S rozšířením plateb kartou už nebude na benzinkách co ukradnout. Ještě tak nějaké chipsy.

spliny ( 7. prosince 2018 15:31 )

A proč jím nedají pistple?? Moje tchyně dělala obyč.vrátnou a měla také pistoli a to povinně!! Nebo alespoň pepřák, v dnešní z.k.u.r.ve.né době kapitalistické ,nesmí být ani chlap sám natož žena!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání