Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vražda čerpadlářky Jany (†58): Obec chce zřídit účet na pomoc pozůstalým

Autor: vet, dce - 
5. prosince 2018
20:05

Svíčka ve středu hořela na pultě zavřené benzinové stanice v Podhořanech nedaleko Veltrus. Zde pracovala zastřelená čerpadlářka Jana Š. (†58). Kriminalisté sice prověřili už bezmála stovku podnětů od veřejnosti, dvojici zabijáků ale stále nemají. Lidé kromě pátrání po pachatelích chtějí pomoci i finančně pozůstalým.

Už třetí den pátrá policie po dvojici chladnokrevných vrahů. V noci na pondělí zabili čerpadlářku Janu Š. (†58) kvůli pár tisícovkám, které jí ukradli z kasy. V případu je stále příliš mnoho otazníků - vyšetřovatelé ale doufají, že záznamy z otřesné události pomohou s vyřešením případu. Policisté vyhodnotili už téměř stovku podnětů od veřejnosti.

Video  Policie zveřejnila video z čerpací stanice Veltrusy.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

FTV Prima se ozval muž, který dvojici údajně poznal podle postav a stylu chůze. Tvrdí, že jde skutečně o muže a ženu, televizi sdělil i jejich jména. Jeden z nich má mít na svědomí už jedno loupežné přepadení. Toto oznámení už šetří policie.

Otřesná vražda šokovala celou republiku. Janina rodina přišla o maminku a babičku, obec se rozhodla jim pomoci. "Zvažujeme zřízení transparentního účtu. Je pravda, že jsme již byli osloveni několika firmami, jejichž zaměstnanci paní Janu znali," řekla TV Nova starostka obce Jaroslava Smetanová.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání