Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hvězdný pár Instagramu našli mrtvý: Krásní milenci se předávkovali a zemřeli v objetí!

Autor: ital - 
1. prosince 2018
06:03

Byl to dokonalý a krásný pár. Michelle Avila (†23) a její přítel Christian Kent (†20) vypadali, jako by vystoupili ze stránek módního magazínu. Milovali cestování a surfing. Jejich partnerská idyla však tragicky skončila v polovině října, kdy se oba dva předávkovali drogami. Zemřeli jeden druhému v náručí.

Milovali nejen surfing a cestování, ale především jeden druhého. „Je šílené, jak rychle a hluboce spolu mohou splynout dvě duše,“ psala o své lásce ke Christianovi na Instagramu Michelle. Společně žili ve městě Newport v okrese Orange County v Kalifornii. Jejich romantický život však skončil velmi brzy a tragicky.

Večer 14. října se vrátili domů z jedné párty. Michelle přitáhla Christiana v závěsu. Dívka popřála svým rodičů dobrou noc a odešla nahoru do ložnice za svým přítelem. Když však ráno její matka Adriana Avila viděla, že ještě ani jeden z nich nevstal z postele, šla se podívat do jejich pokoje. Šokovaná je nalezla mrtvé ve vzájemném objetí.

Matka byla naprosto zděšená a zmatená. Netušila, co se mohlo stát. Michelle brala antibiotika a na párty vůbec nepila. Policisté rodičům oznámili, že se dvojice předávkovala drogami. Dívčin otec Paulo okamžitě prohledal pokoj své dcery, ale nenašel ani stopu po jakýchkoliv návykových látkách. „Kdyby byla aspoň skutečně závislá, mohl jsem si toho všimnout a něco s tím udělat. Ale nenašli jsme nic. Takto je to pro nás mnohem horší,“ řekl Paulo pro web Orange County Register.

Smrt páru spustila vlnu diskuzí o rostoucí drogové závislosti, jež v posledních letech zachvátila zámožnou oblast Orange County. Zatímco rodiče neustále čekají na oficiální výsledky z toxikologie, policie je přesvědčena, že Christian a Michelle zemřeli kvůli drogovému předávkování.

Bolest a šok rodiny jsou obrovské. „Byli jako Romeo a Julie. Dva krásní lidé a zemřeli ve vzájemném objetí,“ dodal smutně Paulo Avila pro Coast Report Online.

hnusnejsvet33 ( 9. ledna 2019 18:09 )

Feťáci se ufetovali z nudy k smrti. Mám to někoho snad dojmout???

w.mojko ( 2. prosince 2018 06:49 )

Jak ja on krásný, ta ja som Miss... A čo z peknej tváre, keď je hlava hlúpa?

lubosbeyr ( 1. prosince 2018 18:42 )

Krásný dementi.

Ondratnv ( 1. prosince 2018 18:17 )

Byli "krásní"?Pro vás jsou všichni krásní že, hlavně ti co zemřou. Musíte být v Blesku asi škaredé opice.

spliny ( 1. prosince 2018 17:07 )

Dobře že zhebly narkomani, nemají co dělat mezi normálníma myslícíma lidma.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání