Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Češku Evu prý v Mexiku zotročil a předhodil na sex zvířatům: Utekla, nebo ji ukrývá policie?

Češka Eva, která se v Mexiku stala obětí otřesného sexuálního násilí: Utekla, nebo ji ukrývá policie? (Ilustrační foto)
Češka Eva, která se v Mexiku stala obětí otřesného sexuálního násilí: Utekla, nebo ji ukrývá policie? (Ilustrační foto)  (Autor: ČTK, EPA, Reuters)
Autor: Petr Šour - 
13. listopadu 2018
12:41

Češka Eva N., která se stala v Mexiku obětí mimořádně nechutného sexuálního zneužívání, je už podle deníku La Vanguardia v pořádku se svou rodinou na utajeném místě.

Nitky složitého případu po částech rozplétá mexický deník La Vanguardia. Vyšlo najevo, že 16. října v 02:35 tamního času se na linku bezpečí Centra pro spravedlnost a posílení postavení žen (CJEPM) v Saltillu dovolala žena a žádala o pomoc.

Zvrhlé praktiky

Agentům úřadu pak řekla, že už přibližně dva roky ji v domě u Lomas Verdes v Saltillu zadržuje jistý Carlos David N., který o sobě prohlašuje, že je lékař. Eva sama uvedla, že pochází z České republiky a španělsky umí jen trochu.

Z její výpovědi se usuzuje, že Mexičan si ji do své vlasti přivezl a tam ji nutil k různým sexuálním aktivitám, včetně styku se zvířetem a skupinových masochistických praktik pro hosty, které zval. Agentům později ukázala spoustu ran a pohmožděnin, které měla hlavně na rukou. Podrobila se také menší operaci a začala plně spolupracovat na vyřešení případu.

Kam zmizela?

Další verze kauzy se ale rozcházejí: podle prvních zpráv Eva utekla z nemocnice a nikdo ji nemohl najít. CJEPM se dostalo pod palbu kritiky, že si spolupracující oběť nepohlídalo.

Centrum ale vydalo prohlášení, že Evu si převzala Justiční správa, což prý naznačuje, že Češka byla zařazena mezi informátory a svědky vyšetřovatelů. Skrývat se má – už i se svou rodinou – na utajeném místě a má být fyzicky zcela v pořádku.

Na Mallorce drapli Čecha za stalking!

Španělská policie zadržela na Mallorce Čecha (28) podezřelého ze stalkingu krajanky (22). Ta vyšetřovatelům sdělila, že ji muž obtěžoval už v Praze. Dokonce jí měl do auta nainstalovat sledovací zařízení, načež mu soud zakázal se k dívce přibližovat. On za ní přesto vyrazil do města Palma de Mallorca, kde byla na dovolené s kamarády. Zavolala tedy policii, která slídila zatkla.

petrw ( 14. listopadu 2018 06:34 )

a slapat mohla i v Cesku na co tam lezla?nelituji

kukuku ( 13. listopadu 2018 16:05 )

Předhodil ji na sex mravencům. Za to se koule neuřezávají.

spliny ( 13. listopadu 2018 13:25 )

Hnusáci mužský čeho jsou schopní, uřezat jim koule nebo je rovnou zabít, je to prohnilej dobytek a ne lidská bytost!!!

bombarder1 ( 13. listopadu 2018 12:53 )

Tie Češky všade majú problém. 🙄

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání