Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tatínek Oliver zažíval chvíle hrůzy: Přes telefon sledoval lupiče v pokoji svého syna!

Autor: chal - 
13. listopadu 2018
19:18

Jako v akčním filmu se cítil Oliver Wallace (37) z Londýna, když v hospodě na telefonu živě sledoval záběry z kamery, na kterých se kolem postýlky jeho syna Sama (2) plazili zloději…

Chytré telefony dokážou neuvěřitelné věci. Například stačí jedno kliknutí, a můžete vidět záběry z kamer ve vašem domě. Máte tak dokonalý přehled o dění doma a přitom můžete být kilometry daleko. Tak jako v případě Angličana Olivera.

Oliverova manželka Sally a syn Sam ráno odletěli na dovolenou na Floridu, a protože Oliver nechtěl trávit večer sám, domluvil se s bratrem, že zajdou „na jedno“. Sešli se tedy v hospodě a v klidu si povídali u piva. Dokud se Oliverovi neozval telefon s tím, že někdo chodí po pokoji jeho syna.

„Seděli jsme v hospodě, dali si pár drinků a najednou mi pípnul telefon. V pokoji u Sama je kamera. Telefon napsal: pohyb v místnosti. Většinou to ignoruju, protože je to někdo z rodiny. Ale tentokrát to byl někdo cizí. Okamžitě jsem zavolal na policii,“ popsal Oliver deníku Daily Mirror.

„Viděl jsem tu ženu, jak po kolenou vlezla do pokoje. V tu chvíli vám to nedochází. Na pár sekund nerozumíte, na co se to vlastně díváte,“ dodal.

V době vloupání byl dům naštěstí prázdný, takže se nikomu nic nestalo, ale lupičům se podařilo najít šperky po Sallyně matce, která v roce 2011 zemřela při autonehodě. Ztráta takového dědictví Sally a Olivera samozřejmě drásá. Lidé ale rodině vyjadřují slova podpory, kterých si manželé velice váží.

Podle policie se zloději do objektu dostali špatně zabezpečenými dveřmi na dvorek. Oliver se Sally by možná místo do kamery měli investovat do pořádného zámku. Policisté po zlodějích pátrají a prosí veřejnost o pomoc.

Video: Kamera natočila zloděje v dětském pokoji

nika70 ( 13. listopadu 2018 23:47 )

Nevím, na to se ho musíte zeptat, proč tu kameru nevypnul

nika70 ( 13. listopadu 2018 23:45 )

Maminka odjela se synem na dovolenou (čtěte pořádně!) Ani syn v domě nebyl!!!

majojo ( 13. listopadu 2018 23:43 )

Proč měl tedy zapnutou kameru u postýlky? Jinak ovšem blbě sestavený článek bulvárního mistra.

nika70 ( 13. listopadu 2018 23:43 )

Mně přijde, že to je někdo, kdo rodinu a dům zná. Ví, že ten den odjeli na dovolenou a v domě nikdo není, slečna se dívala přímo do kamery a ještě věděla, kde lézt po kolenách a kde si už může mimo kameru stoupnout. Možná holka na hlídání jejich syna? Známí rodičů?

majojo ( 13. listopadu 2018 23:41 )

A maminka byla kde?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání