Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nešťastnou ženu pozval k sobě domů: Pak ji několik měsíců věznil a znásilňoval!

Autor: ital - 
6. listopadu 2018
19:40

Ze zdvořilé konverzace s cizím mužem se vyklubal několikaměsíční horor! Plačící ženu, která byla nešťastná po rozchodu, potkal na autobusové zastávce neznámý muž a dal se s ní do řeči. Zdál se jí sympatický a milý, proto s ním odešla do jeho domu. Vyklubal se z něho ale násilník, který ji několik měsíců věznil a sexuálně zneužíval.

K hrůznému případu došlo poblíž krymského města Jalta. Třiatřicetiletý Oleg tu na autobusové zastávce potkal mladou plačící ženu (24). Byla nešťastná z nedávného rozchodu a dali se spolu do řeči. Oleg jí nabídl, aby s ním šla domů. To zprvu odmítla. Pak ale přeci jen souhlasila.

„Byla jsem v hrozném stavu a přišlo mi, jako bychom se znali už dlouho. Jevil se jako milý a hodný a já cítila, jako by mne přemohlo zatmění a můj zdravý rozum mě zradil,“ popsala své pocity z prvního setkání žena.

Asi po 40 minutách chůze došli k jeho polorozpadlému domu. „Když jsme vešli na jeho dvůr, prudce zabouchl bránu. Najednou jsem vedle sebe viděla naprosto jiného člověka. Vypadal jako posedlý démonem. Měl tam čtyři psy, jednoho na řetězu. Popadl do ruky tyč a začal ho bít a křičet na něho. Třásla jsem se strachy. Všechno tam páchlo, jako když by se tam cosi rozkládalo,“ pokračovala.

Chtěla odejít, ale Oleg ji zavlekl do domu, který nebyl nic jiného než plechová garáž s betonovou podlahou pokrytou kusy hadrů. Tam ji hodil na plesnivou postel a zařval: „Svlíkni se a lehni si!“ Pak ji brutálně znásilnil.

Ráno se oblékla a chtěla odejít, ale muž ji opět mrštil na postel a řekl: „Tady teď bydlíš! Nemusíš chodit nikam jinam! Já jsem tvůj manžel a ty mě miluješ!“ Když mu pravidelně neříkala: „Miluji tě!“ tak ji mlátil. Dva měsíce ji opakovaně znásilňoval a tloukl do obličeje, když jej nepolíbila.

„Posmíval se mi. Říkal, ať si sbalím věci a jdu. Jenže brána byla zamčená a jeho zlí psi mi zabránili v jakémkoliv útěku,“ uvedla vystrašená žena a dodala, že jí Oleg mnohdy vyhrožoval, že vezme své psy, aby roztrhali její matku a sestru, která informovala policii.

Po dvou měsících police našla Olega, když šel nakupovat. Doprovodili jej domů. Byli však v civilu a dívka si myslela, že to jsou jeho kamarádi a že jí chtějí přivázat k nohám kameny a hodit do studny. Řekli jí: „Obleč se.“ Myslela si, že ji chtějí odvést a zabít. Pak jí ale z rozhovoru došlo, že se jedná o policisty.

Žena se znovu setkala se svou sestrou, jež rozjela policejní vyšetřování. Olegovi, jehož celé jméno odmítla ruská policie zveřejnit, hrozí minimálně deset let vězení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání