Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sražená kráva uzavřela celou dálnici D1! Dva lidé se zranili

Autor: ČTK - 
30. října 2018
23:26

Na dálnici D1 ve 35. kilometru srazil kamion kus skotu, který se volně procházel po vozovce. Náraz krávu odhodil do protisměru, kde havarovalo další vozidlo. Tah musel být kvůli bizarní nehodě v obou směrech uzavřen. Dva pasažéři havarovaného vozu utrpěli lehká zranění.

Kvůli nehodě na 35. kilometru byla v úterý večer přibližně na hodinu obousměrně uzavřena dálnice D1. Podle policie nehodu nákladního a osobního auta zřejmě způsobila kráva pohybující se po vozovce. Dva lidé se při kolizi lehce zranili.

Krávu na dálnici podle policejní mluvčí Vendulky Marečkové nejprve srazilo nákladní auto jedoucí ve směru na Brno. Zvíře bylo nárazem odmrštěno do protisměru, kde do něj narazilo osobní auto, které skončilo na střeše. "Předběžně jsou hlášena dvě lehká zranění," uvedla Marečková.

Dálnice D1 byla na 35. kilometru obousměrně uzavřena přibližně od 21:30. Zhruba po hodině se auta znovu rozjela ve směru na Brno a kolem 23:00 byl provoz obnoven také v opačném směru.

snehulak ( 31. října 2018 08:17 )

A policajti dvě hodiny vyšetřovali, jestli to ta kráva udělala z neznalosti dopravních předpisů, nebo chtěla spáchat sebevraždu. Odpoví jim na to pitva?

kollerpetr ( 31. října 2018 03:10 )

---*Najděte nahé dívky ve svém okolí zde : Huit.Re/Divky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání