Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vilná učitelka si prý zkoušela orální sex na studentovi. Bylo mu 16 roků a vše nahlásil. Teď jí hrozí až 30 let za katrem!

Autor: ital - 
16. října 2018
19:28

Matku dvou dětí z Arkansasu nahlásil její student na policii s tím, že ho pohlavně zneužila. Po zadržení žena připustila, že si s mladíkem dopisovala. Tvrzení, že by mezi nimi došlo k nějaké formě sexu, ale rozhodně popírá.

Bývalá profesionální basketbalistka, rozvedená učitelka angličtiny Chrystal Vega (40) pracovala na škole v americkém městě Dardanelle v Arkansasu. Nyní byla obžalována z toho, že sexuálně atakovala svého žáka (16). Samotný mladík ji šel nahlásit na policii poté, co se údajné zneužití odehrálo.

Student přišel s oznámením na policejní stanici v září letošního roku. K sexu prý mělo dojít v městském parku Old Post Park. Policisté prošli záznamy z bezpečnostních kamer a zjistili, že učitelčino auto na místo opravdu přijelo a zase z něj odjelo v časovém rozmezí, které mladík označil.

Po zatčení Vega přiznala vyšetřovatelům, že si s mladíkem posílala erotické vzkazy a skutečně se s ním i v danou dobu v parku sešla. Že by však mezi nimi došlo na sex, to rozhodně popřela. Přesto soud vydal v pátek příkaz k jejímu zatčení a Vega byla v pondělí vzata do vazby.

Poté, co žena složila kauci ve výši 7 500 dolarů (téměř 170 000 Kč), může být stíhána na svobodě. I tak jí však hrozí od 6 do 30 let vězení a pokuta až 15 000 dolarů (tj. více než 330 000 Kč). Další soudní stání je stanoveno na 10. prosince.

Vega pracovala jako učitelka osmého ročníku na střední škole Dardanelle Middle School. Na seznamu školních zaměstnanců na webové stránce Dardanelle Public Schools však její jméno již chybí. 

bestteckaie ( 30. prosince 2019 16:28 )

Jak se bránil?

salto ( 17. října 2018 13:58 )

Přesně totéž mě napadlo taky

Stanley1000 ( 17. října 2018 02:48 )

 Protentokrát musím s většinou zde souhlasit. Amíci jsou v tomto úplně vyšinutí. Dříve otcové brali své ratolesti do bordelu, ať se zaučí a rozhodně to na nich nezanechalo následky, tedy pokud dáma nebyla nakažená. Stálo je to spoustu peněz. Tady to bylo zadarmo a kluk okusil ženská ústa na nejcitlivějších místech. Skutečně si nedovedu představit, co jej vedlo k práskačství. Jedině snad, že byl přísně nábožensky vychován, či spíše zblbnut, anebo je gay. To jej, ovšem nezbavuje nákepky sprostého práskače. Anebo to bylo jinak, k ničemu nedošlo a on se hí za něco mstil.

imiznda ( 16. října 2018 23:41 )

blbec,mohl si užívat.asi ***

Antonin Blaha ( 16. října 2018 21:15 )

 Asi ji nestihl rict ze je gay😂😂😂😂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání