Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Marian (32) ubodal svou manželku (†30). Její smrt si natočil na video. Tchyni napsal, že se omlouvá

Autor: rc - 
16. října 2018
11:13

Faye Caliman (†30) po letech sebrala odvahu a odešla od svého násilnického manžela. Zaplatila za to životem. Marian Caliman (32) svou ženu napadl a ubodal ji. Na kameru si natočil, jak umírá schoulená v tratolišti krve. Své tchyni poté poslal zprávu, že se omlouvá.

Faye Caliman poznala svého budoucího manžela Mariana v roce 2013. O dva roky později si ho vzala. Svatbu zaplatila nevěstina matka Stella Williams (50), která nejprve byla ze svého nového zetě nadšená. „Byl zdvořilý, uctivý a ukazoval jen svou dobrou stránku,“ řekla pro The Sun.

Postupem času se však jeho chování začalo měnit. Začal být agresivní a chorobně žárlivý. Na Vánoce v roce 2016 Faye dokonce shodil ze schodů. Stella však neměla tušení, co se mezi manželi děje, až do dubna roku 2017, kdy na těle své dcery uviděla modřiny. „Měla nateklé oko a podlitiny na krku. Když jsme se jí na to zeptali, řekla, že pracuje na svém manželství. Přála bych si, abych na ni vyvíjela daleko větší nátlak, aby od něj odešla,“ řekla.

Faye však nakonec sebrala všechny síly a svého manžela v březnu tohoto roku opustila. Našla si práci v telemarketingu a začala žít po svém. To Calimana rozzuřilo. O šest týdnů později svou ženu napadl v jejím domě. Nožem ji bodl do tváře, krku, břicha, zad a do srdce. Útočil s takovou silou, že se ostří zlomilo. Pak si vzal kameru a svou umírající oběť začal natáčet. Byla schoulená na pohovce a v tratolišti krve ho prosila, aby ušetřil její život.

Po činu napsal své tchyni, že se omlouvá. V domě byla během vraždy jejich dvouletá dcerka, která se v druhém patře dívala na televizi. Viděla však, jak Caliman udeřil svou manželku. „Tatínek udeřil maminku do hlavy,“ řekla. Malá svědkyně v současnosti žije se svou babičkou. Kromě ní měla Faye ještě další dvě děti, které bydlí se svými otci. Caliman byl odsouzen na doživotí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání