Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Roman vedl oblíbenou restauraci, pak záhadně zmizel: Rodina má strach

Roman Nováčik vedl podnik v Bratislavě. Zmizel ale neznámo kam.
Roman Nováčik vedl podnik v Bratislavě. Zmizel ale neznámo kam.  (Autor: Policie SK)
Autor: shp - 
11. října 2018
11:40

Donedávna vedl Slovák Roman Nováčik v Bratislavě oblíbenou restauraci. Zničehonic však zmizel neznámo kam. Jelikož o sobě nepodává žádné zprávy, jeho příbuzní zalarmovali policii. Ta po něm vyhlásila pátrání.

Roman bydlel přechodně v Karlově Vsi na okraji Bratislavy, ve které je zaměstnaný jako vedoucí podniku zaměřeného na pohostinství. Nezvěstný je od 29. září, kdy jeho zmizení nahlásili příbuzní na policii v Piešťanech.

Roman Nováčik je 180 centimetrů vysoký, zavalité postavy, mírně shrbený. Má krátké prošedivělé vlasy, krátké rovné vousy a modré oči,“ uvedla podle webu Pluska.sk policejní mluvčí Martina Kredatusová.

Naposledy na sobě měl mít oblečené černé tříčtvrťové kalhoty, svetr šedé barvy a černé tričko s bílým rukávem. Obuté měl červeno-černé sportovní boty. Na ruce nosí hodinky Tissot. Na zátylku má zvláštní znamení – jizvu pokrytou vlasy.

Nezvěstný muž se může pohybovat i v osobním autě Suzuki Swift modrozelené barvy s poznávacím číslem BA 828 TZ. Kdyby se náhodou Roman objevil na území Česka, kontaktujte slovenskou policii na jejím Facebooku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání