Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ondrej H. Ronnyho málem ubil k smrti: K soudu se ale nedostavil

Autor: uá - 
5. října 2018
17:30

Zlámaná čelist, natržené ucho a poraněné oko, které se veterinářům nepodařilo zachránit, tak dopadl pejsek Ronny, kterého zachránil děčínský strážník Václav Němeček. Ronnyho bývalý majitel Ondrej H. se měl v pátek u soudu začít zpovídat z Ronnyho týrání. Nenašel ale zřejmě odvahu přijít.

K soudu tak dorazili jen zástupci děčínského útulku, kde se Ronny několik měsíců zotavoval, a také zhruba 20 lidí protestujících proti týrání zvířat. Byla mezi nimi i Vladimíra Š., která obžalovaného mladíka znala osobně. „Pracoval tady v pizzerii, tam s ním problémy nebyly. Když ale přišel domů, vzal si drogy. To byl jeho problém. Zřejmě byl zfetovaný, když Ronnyho týral. Zaslouží si co nejpřísnější trest,“ řekla Blesku.

Soudkyně v pátek uvedla, že si Ondrej H. nepřevzal předvolání k soudu a nezdržuje se ani na své trvalé adrese. „Jeho současný pobyt není znám,“ řekla. Hlavní líčení proto odročila na prosinec.

Už má nový domov

Příběh Ronnyho chytil lidi za srdce, do útulku mu posílali dárky a příspěvky na léčbu, měl i svého sponzora, který mu dodával krmení. Teď už si užívá nového láskyplného domova. S novými majiteli byl už i na dovolené u moře.

0707 ( 5. října 2018 20:59 )

Šmejde jeden čekali jsme tam na tebe! Doufáme, že soudkyně bude mít rozum a smysl pro spravedlnost a toho hnusáka pošle na galeje!!!!! Zmetku jeden odporný!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání