Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragická smrt lvího krále Mufasy: Pytláci mu uřezali nohy a čumák!

Autor: chal - 
4. října 2018
21:10

Vrazi. Jinak se ani nedá mluvit o pytlácích, kteří otrávili smečku lvů v jihoafrickém parku. Jednomu ze zvířat, Mufasovi, navíc nechutně zohavili tělo. Vedení parku nabídlo za informace vedoucí k dopadení zločinců finanční odměnu.

Mufasa ve Lvím králi zemřel tragicky pod kopyty pakoňů. Skutečný lev Mufasa (pojmenovaný po tom filmovém) skonal ještě krutější smrtí.

Pytláci ho s celou jeho smečkou nejdřív otrávili a pak mu uřízli nohy a čumák. Ostatní lvi nařezat nestihli, pravděpodobně je vyrušila hlídka parku.

„Kolem půl dvanácté v noci zavolali hlídači manažerovi parku, aby mu řekli, že se lvy něco není v pořádku. Když manažer na místo přijel, viděl, že jsou zvířata mrtvá. Mufasa měl navíc uřezané nohy a čumák,“ řekl mluvčí parku Akwaaba.

K tragédii došlo v noci z pondělí na úterý v jihoafrické provincii Limpopo. Části lvího těla pytláci pravděpodobně prodají na černém trhu buď jako pomůcky k rituálům černé magie, nebo sběratelům loveckých trofejí.

Oficiální profil parku na sociální síti v emotivním příspěvku poprosil veřejnost o pomoc s hledáním pachatelů a za informace vedoucí k jejich dopadení nabídl 100 tisíc randů, v přepočtu 150 tisíc korun.

„Jsou to vrazi, zabili naše děti. Máme zlomená srdce. Prosím, pomozte nám ty zrůdy najít,“ napsali zaměstnanci parku. Krutost pytláků dokreslují naturalistické snímky Mufasy a ostatních zabitých lvů.

Video: Nosorožcům v zajetí se odřezávají rohy, aby pytláci neměli důvod zvířata zabíjet

Video  Pozor, drsné záběry: ZOO odřezala nosorožcům rohy. Aby je chránila.  - Blesk TV, ZOO Dvůr Králové
Video se připravuje ...

nemocna ( 5. října 2018 05:26 )

A to se má tajit? jen at všichni vědí jací jsou lidi hnus..áci bezcitní, utrápili k smrti smečku lvů ve velkých křečích pro nic za nic, nikomu nic neudělali, lidí týrají, zabíjejí zvířata i pro zábavu, takové lidi lovce i pytláky zabít do jednoho bez milosti

nemocna ( 5. října 2018 05:17 )

Na celém světě by měl být zákon smrt za smrt i zvířete, zvířata mají právo také žít na této planetě, zabít zvíře a ještě tolik? pro peníze je hnu sárna, zvířata jsou už mnohem lepší než lidi, doufám že ty zabijáky chytí a pořádně odsoudí, nejlépe smrt at už to nemůžou dělat

Rafan4321 ( 5. října 2018 00:12 )

Je mi z vás zle, raději byste se měli zajímat o to, jestli se kolem těchto hnusáren už něco vyšetřilo a co se stalo s ostatními přeživšími zvířaty atd..

Rafan4321 ( 5. října 2018 00:00 )

Autore článku Chali, ty musíš být taky pořádně ujetej, když na dnešní DEN ZVÍŘAT jdeš ven se dvěma tak hnusnýma příběhama a vypatlanej PLESK přidá ještě další články s Berouskama

andorea ( 4. října 2018 21:38 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání