Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž (61) obviněný z vraždy na Benešovsku skončil za mřížemi! Hrozí mu výjimečný trest

Autor: ČTK, lm - 
30. září 2018
16:51

Soud uvalil vazbu na jednašedesátiletého muže, který podle kriminalistů v pátek na Benešovsku zastřelil člověka a dalšího těžce zranil. Je stíhán kvůli vraždě a nedovolenému ozbrojování, hrozí mu až výjimečný trest.

Událost se stala v pátek odpoledne v Jankově. Muž podle policie střílel zřejmě z osobních důvodů a použil nelegálně drženou zbraň.

 

Kriminalisté podezřelého zadrželi o několik hodin později na Mělnicku. Policie podle policejní mluvčí Martiny Fejfarové na základě získaných informací od začátku věděla, v jakém vozidle se muž pohybuje. Informace okamžitě dostávaly policejní hlídky.

 

 

Policisté podezřelého v sobotu obvinili z vraždy a nedovoleného ozbrojování a požádali o jeho vzetí do vazby. V neděli jim soud vyhověl.

 

Mrtvému muži má být kolem šedesáti let, vážně zraněný je čtyřicátník. Podle informací FTV Prima pachatel přijel do Jankovské Lhoty jako zájemce o koupi statku. Na místo za ním však přijeli dva muži, kterým podezřelý údajně dlužil peníze. Po rozepři měl pak na věřitele vytáhnout zbraň. Policie však k případu zatím žádné bližší informace neposkytla.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání