Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chlapec (†6) utekl tatínkovi na procházce. Policie teď našla tělo

Utekl tatínkovi na procházce. Policie teď našla tělo.
Utekl tatínkovi na procházce. Policie teď našla tělo.  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: DH - 
30. září 2018
19:32

Ve státě Severní Karolína bylo vyhlášeno v neděli 23. 9. pátrání po šestiletém chlapci, který utekl svému otci při procházce parkem. Nyní našla policie tělo.

Malý Maddox Ritch, který trpěl autismem, byl naposledy viděn jeho otcem, jak mu utíká do lesa nedaleko parku v Severní Karolíně. Policie ve čtvrtek 24. 9. oznámila, že našla tělo, o kterém si myslí, že by mohlo patřit Maddoxovi. Leželo přibližně 6 kilometrů od místa útěku.

„Tohle není ten konec, ve který jsme doufali, to, co jsme nalezli, je nejspíš Maddox,“ oznámil speciální vyšetřovatel FBI Jason Kaplan. Otec chlapce na policii vypověděl, že syn běžel asi deset metrů před ním, když mu začal utíkat. Myslel si, že je to normální, protože to často dělal, na otce pak ale vždycky čekal. Toho dne ale ne. „Najednou se zastavil, otočil se na mě a usmál se. To bylo naposledy, co jsem ho viděl,“ vypráví zdrcený otec, který podle jeho slov v posledních dnech trpěl.

Dále také uvedl, že syna nemohl dohnat, protože je diabetik a má neuropatii v chodidlech. Policie už rodiče o nálezu informovala, nyní přejde k pitvě a finální identifikaci. Tento příběh má tak velmi smutný konec.

pjotri ( 30. září 2018 22:24 )

Hmm, zajimavy.. A to jsem si myslel, ze jsem mel ve stredu 26.9. narozeniny. Ale pany redaktory to nijak netizi, ti jsou schopni opravit tak maximalne DRCENYHO otce na ZDRCENYHO. To staci, tak uz je to OK, ne?

Jana2018 ( 30. září 2018 20:58 )

V neděli 23.9. a následně 24.9. ve čtvrtek?

nika70 ( 30. září 2018 20:33 )

Je to celý nějaký divný...

pjotri ( 30. září 2018 20:21 )

To je skutecne smutny konec, zvlast, kdyz je otec DRCENY... Otec mel, evidentne asi tolik IQ, jako jeho 6 lety syn. I kdyz... Asi by to byl pro mne prvni podezrelej, kterej se zbavil nepohodlnyho ditete.. Nechat 6 letyho autistu s nemohoucim fotrem.. Jeste, ze neni tak nemohouci, aby se mohl rozmnozovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání