Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohřešovanou Sandru našli mrtvou: Policie zadržela jejího partnera!

Sandra Zmijan byla nalezena mrtvá.
Sandra Zmijan byla nalezena mrtvá.  (Autor: Metropolitan Police Hayes)
Autor: ital - 
26. září 2018
17:44

Sandru Zmijan (†30) pohřešovala její rodina od soboty. Smutná zpráva přišla v pondělí, kdy ji policie našla zavražděnou na zahradě domu v západním Londýně.

Policie hledala Sandru od soboty. Její tělo nakonec nalezli v pondělí v Hayes v Londýně na zahradě jednoho z tamních domů, kam přijeli okolo 9:35 ráno. Policisté zatkli šestadvacetiletého mladíka, jenž měl být Sandřiným známým, pro podezření z vraždy. „Zatím zůstává ve vazbě,“ sdělila policie.

Detektivové žádají kohokoliv, kdo mohl Sandru zahlédnout ve čtvrtek po osmé hodině večerní, aby přišel s jakýmikoliv informacemi. Věří, že ten večer cestovala ze svého domu v Southall v západním Londýně do Whittington Avenue v Hayes.

„Budeme rádi za informace od každého, kdo si myslí, že ji zahlédl v některý z dnů, čtvrtkem počínaje. Budeme tak schopni zjistit, kudy a kam se pohybovala,“ řekl hlavní detektivní inspektor Simon Harding. „Ve spojitosti s incidentem jsme již zadrželi podezřelého. Žádáme však, aby se nám ozval každý, kdo má nějaké informace.“

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání