Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Miroslav se možná chce zabít kvůli rozchodu, pátrá po něm policie

Miroslav Gálik je pohřešovaný.
Miroslav Gálik je pohřešovaný.  (Autor: Policie ČR)
Autor: shp - 
26. září 2018
09:08

S přítelkyní si řekli, že si dají od vztahu pauzu. Jenže pak ženě začal Miroslav Gálik (36) psát SMS zprávy, které naznačovaly, že si může sáhnout na život. Nakonec muž zmizel. Berounská policie po něm vyhlásila pátrání.

Berounští policisté již několik dní pátrají po pohřešovaném 36letém muži, který dne 21. září 2018 v 7.00 hodin odešel z ulice Košťálkova v Berouně, kde bydlel se svou přítelkyní. Oba se vzájemně dohodli, že si od vzájemného trvajícího partnerského vztahu dají pauzu,“ informovala policejní mluvčí Marcela Pučelíková.

Jenže pauza ho nejspíš zlomila. „Muž tentýž den ještě několikrát svou přítelkyni kontaktoval formou SMS zpráv, z jejichž obsahu se lze domnívat, že by si mohl sáhnout na život. Od tohoto dne, kdy z jeho strany proběhla písemná komunikace, se již nikomu z příbuzných neozval a jeho mobilní telefon již není dostupný,“ dodala mluvčí.

Policie nemá žádné informace, kde by se muž mohl nacházet. Miroslav má trvalé bydliště v Praze, je střední postavy, má krátké šedivé vlasy, hnědé oči, nosí většinou strniště a na levém předloktí má tetování. Kdybyste ho někde spatřili, ozvěte se neprodleně policistům na linku 158.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání