Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dívku od osmi do desíti znásilňoval matčin přítel: Porodila mu dítě!

25. září 2018
15:46

Celý zbytek života stráví ve vězení Američan Nicholas Deon Thrash (34). Trest 160 let odnětí svobody mu soud určil za znásilňování dcery (12) jeho přítelkyně. Znásilňovaná dívka dokonce loni porodila jeho dítě! O předčasné propuštění může Thrash zažádat nejdřív za 136 let.

Dívka si do soudní místnosti vzala plyšáka, kterého držela po celou dobu bolestivé výpovědi. Soudu řekla, že ji matčin přítel začal znásilňovat, když jí bylo osm let a bydleli v Atlantě ve státě Georgie. Sexuální násilí na ni asi patnáctkrát spáchal i poté, co se trojice odstěhovala do Indiany. Thrash u soudu tvrdil, že dívčina matka vzala jeho sperma a svou dceru uměle oplodnila.

Když se o dceřině těhotenství matka dozvěděla, nutila ji zapírat jméno otce, aby Thrashe ochránila. Dceru vzala na kliniku na potrat, který ale personál odmítl provést. Matka nyní čelí obžalobě za napomáhání trestnému činu.

„Samozřejmě jsem velice spokojená. Sto šedesát let je přesně tolik, kolik jsem požadovala,“ vyjádřila žalobkyně radost z výše trestu. Dítě, které se znásilňované dívce narodilo, je umístěno k adopci. Dvanáctiletá matka je v péči státních institucí.

Video: Podívejte se na snad ještě děsivější případ

Video  Pedofil zneužíval tříletou holčičku, matka to celé natáčela.  - TV Markíza
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání