Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Mamince (†22) dali oprátku na krk a vyřízli miminko z břicha! Zázrakem přežilo

Autor: chal - 
24. září 2018
12:14

Minulý rok v srpnu William Hoehn (32) a Brooke Crews (38) brutálně zavraždili těhotnou sousedku Savannu Greywind (†22). Pár oběť svázal a zaživa jí vyřízl miminko z břicha. Její tělo pak hodil do řeky zabalené v plastových pytlech. Zesnulá byla v osmém měsíci těhotenství. Nyní probíhá soud s Williamem Hoehnem.

Crews byla v únoru odsouzena k doživotnímu trestu za vraždu. Stejnému obvinění nyní čelí i Hoehn. Právní zástupce obviněného tvrdí, že se jeho klient hrůzného aktu přímo nezúčastnil. Přišel prý domů a zakrvácená přítelkyně s miminkem v náruči mu řekla:„To je naše dítě, to je naše rodina.“ Hoehn tak měl jen pomáhat zamést stopy. „Pomohl jí. Neměl to dělat, měl okamžitě zavolat policii,“ vyjádřil se právník obviněného vraha.

Tragédie se stala ve městě Fargo v americké Minnesotě. Těhotná Savanna přišla k sousedům, aby si vyzkoušela šaty. Místo toho následovala hororová scéna. Dvaatřicetiletý Hoehn uvázal nastávající mamince smyčku kolem krku a škrtil ji, zatímco jí jeho družka rozřezávala břicho. Štěstí v neštěstí měl otec dítěte Ashton Matheny. Jeho dcera, kterou pojmenoval Haisley Jo, řezničinu jako zázrakem přežila.

Policisté v domě vrahů našli materiály, podle kterých byla Brooke Crews fascinovaná dětmi. Vedla si deník, do něhož si zapisovala různé způsoby, jak provést porod nebo potrat. Před vraždou se prý těhotné sousedky ptala, jestli by jí své dítě nedala. Když dostala zápornou odpověď, rozhodla se konat sama.

 

Video: Strážníci v Praze zadrželi ženy podezřelé z únosu dítěte

Video  Strážníci v Praze zadrželi ženy podezřelé z únosu dítěte  - Městská policie Praha
Video se připravuje ...

AliAlice ( 24. září 2018 13:47 )

No pokud jí uvazoval smyčku kolem krku,tak byl snad přítomný tomuto hrůznému činu,a jako spolupachatel má být taky trestán....někteří jedinci jsou neskutečný zvrhlý ***...

syrucek ( 24. září 2018 12:58 )

 Pro primitivní čtenáře, verze obhajoby: přišel po všem. Žaloba tvrdí opak. Chápu zemanoidy že na psaný text nemají buňky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání