Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Holky si to rozdaly v centru Bratislavy: Došlo na pěsti i na kopance do hlavy!

Autor: yks - 
23. září 2018
14:17

Dvojice mladých dívek se rozhodla vyřídit si účty za bílého dne v historickém centru slovenského hlavního města. Všechno sledovali překvapení Bratislavané. Někteří mladíci se pokoušeli dívky oddělit. Jiní prostě jen vše natáčeli na mobilní telefony. 

Na šokující video uveřejněné slovenskou facebookovou skupinou Policajti obektivne upozornil slovenský zpravodajský server Topky.sk. Zatímco někteří kolemjdoucí se pokoušeli zběsilé bojovnice odtrhnout, jiní se rozhodli je natáčet a povzbuzovat. 

Na videu je patrné, jak dívka v černých šatech razantně napadala svůj protějšek v černých kalhotách. Druhá dívka byla očividně v defenzivě. Útočnice v šatech ji však nepřestávala bít ani ve chvíli, kdy se mezi ně pokusilo postavit několik mladých mužů. 

Taháním po zemi za vlasy, údery a kopy, za které by se nejspíše styděli i zápasníci MMA, se pokoušela vybít si na své sokyni zlost až do posledního okamžiku. V jednu chvíli pronásledovala druhou dívku, která se před ní marně pokoušela utéct. Dostihla ji, srazila ji k zemi a pokračovala v bití, přestože ji zezadu pevně svíral dospělý muž. 

Mnozí z těch, kdo video okomentovali, se pozastavovali nad tím, že většina přítomných se vůbec nepokoušela dívky od sebe odtrhnout a souboj přerušit. Jednoduše vytáhli mobilní telefony a všechno klidně natáčeli.

 

Dvojice dívek se poprala v centru Bratislavy Dvojice dívek se poprala v centru Bratislavy | Facebook

deep_ass_flsting ( 24. září 2018 07:04 )

V dnešní době jsou ženské mnohem horší než chlapi. Oslovují se vole, chodí do hospody chlastat pivo, perou se a používají vulgární výrazy. Mimochodem, na diskusích Blesku se to dá také vypozorovat.

pulsar ( 24. září 2018 00:54 )

Oyeb

gnr54 ( 23. září 2018 19:16 )

souhlasím

daudik ( 23. září 2018 18:52 )

prasatkopepicek ( 23. září 2018 18:03 )

Ta buzna co se chychota je na tom nejhorsi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání