Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Petr dvě hodiny mučil kolegyni z práce: Svázal ji, zmlátil a nakonec znásilnil

Petr dvě hodiny mučil kolegyni z práce: Svázal ji, zmlátil a nakonec znásilnil (ilustrační foto).
Petr dvě hodiny mučil kolegyni z práce: Svázal ji, zmlátil a nakonec znásilnil (ilustrační foto).  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: rc - 
19. září 2018
17:51

Dvě hodiny mučil Petr J. (35) kolegyni z práce, kterou vylákal k jezírku Lomeček v Klatovech pod záminkou, že jí ukáže chatovou osadu, kde by mohla bydlet se svým manželem. Muž ženu surově zmlátil, znásilnil a donutil ji k orálnímu sexu. Okresní soud ho poslal na pět let do vězení.

Petr J. u Okresního soudu v Klatovech vypověděl, že chtěl zjistit, zda ho vzrušuje ponižování žen. Proto v červnu vylákal svou kolegyni z práce k jezírku Lomeček, u něhož se nachází chatová osada. Ženě řekl, že jí ukáže místo, kde by mohla bydlet se svým mužem.

Tam se na ženu vrhl, surově ji zmlátil, svázal jí ruce a nohy, oči jí přelepil páskou. Kousal ji a štípal a donutil ji k orálnímu sexu. Nakonec o čtyři roky mladší cizinku z Moldávie znásilnil. Mučení nebohé ženy trvalo dlouhé dvě hodiny. Muž se u soudu k činu přiznal a soud ho poslal na pět let do vězení. „Zároveň jsem obžalovanému nařídil sexuologické ochranné léčení,“ řekl podle iDnes.cz soudce Jaromír Veselý.

iFender ( 19. září 2018 22:18 )

U jasnych pripadu jsou prilis male tresty.Kdyz je 100% vina dokazana a potom nestaci 5-6 let.Musi to byt odstrasujici trest 20 let galeje.

sores ( 19. září 2018 19:14 )

Bože veškeré násilí a znásilňování a hrubosti pochází od mužských!! Čím přemýšlí, je to hnus. I když ženské také dokáží být hnusné ale proti mužským je to velmi malé procento.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání