Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Běsnící velbloud v cirkuse zranil šest dětí a jednoho dospělého. Vyděsila ho rána lopatou.

Autor: rc - 
18. září 2018
17:37

Chvíle děsu si prožili během cirkusového představení v americkém Pittsburghu rodiče i jejich děti. Návštěvníci měli o přestávce možnost užít si projížďku na ponících, velbloudech a slonech. Jeden z velbloudů se však během jízdy splašil. Při incidentu bylo zraněno šest dětí a jeden dospělý.  

Desítky rodin se v sobotu vypravily do cirkusu Shrine v Pittsburghu na představení. Během přestávky si lidé mohli zaplatit jízdu na velbloudech, ponících a slonech. Velký zájem byl především o jízdu na exotických zvířatech. Ovšem během jedné jízdy se splašil velbloud, který zrovna vezl dvě děti a jednoho dospělého. Na videu, které bylo pořízeno jedním z návštěvníků, je vidět, jak lidé vyděšeně utíkají pryč od běsnícího zvířete. Podle svědků byl velbloud klidný, dokud po něm jedno z přihlížejících dětí nehodilo lopatu, která zvíře zasáhla do nohy. Velbloud se splašil a začal vyhazovat.

Do nemocnice bylo převezeno šest dětí a jeden dospělý. Jedno z dětí mělo zlomené rameno, což bylo podle informací DailyMail nejzávažnější zranění. Představení však po incidentu ukončeno nebylo. Poté, co se zvíře podařilo dostat pod kontrolu, byli lidé požádáni, aby se vrátili na svá sedadla, a show mohla pokračovat. 

nika70 ( 18. září 2018 22:16 )

Kdy lidi konečně přestanou podporovat toto týrání zvířat a přestanou do cirkusů chodit?! Když už se jim provozování nedaří zakázat, tak je potřeba je donutit, aby pro nezájem cirkusy zavřeli! Kdo do cirkusu své děti a vnoučata vodí, jako by podporoval týrání zvířat!

naidka ( 18. září 2018 20:06 )

Plesku, opravte si nadpis: Vyděšený velbloud v mučírně zranil.... Zní to hned jinak a taky ho to ospravedlňuje.

ki33 ( 18. září 2018 19:09 )

Chudák zvíře. Chudák velbloud. Je mi to líto. a ty debilové si pořád neuvědomují, že zvířata do cirkusu nepatří. Hovada!!!!!!!!!!

prasatkopepicek ( 18. září 2018 18:35 )

A nakopl aspon to dite co hodilo tu lopatku?

xxxx678 ( 18. září 2018 18:09 )

Ani nechci vědět, co tam s těma zvířatama v těch debilních cirkusech dělají. Pak reagují takto, nikdo se nemůže divit. Poslušností, je donutí k tomu, k čemu potřebují. Medvěd na motorce, např. to je tak něco "přirozeného", že bych je nakopala, a vůbec...zase mě to rozčílí, akorát.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání