Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Měli jsme sex s naším psem v obytném voze, přiznal se perverzní pár

Autor: shp - 
15. září 2018
20:54

K nechutné bestialitě docházelo v obytném voze perverzního páru. Frederick Blue Manzanares (51) a jeho nyní už expřítelkyně Janette Eileen Solano (49) z amerického Colorada se přiznali k tomu, že měli sex se svým psem Bubbou. Kříženec plemene Akita Inu skončil v útulku a potřebuje převýchovu.

Manzanares a Solano byli obviněni ze čtyř zločinů týkajících se týrání zvířat včetně bestiality, která je v Coloradu nezákonná od roku 2007. Jak Manzanares, tak Solano se k několika obviněním již přiznali. Hrozí jim za ně až 18 měsíců ve vězení.

Na případ se přišlo loni v březnu, když Solano zavolala na svého expartnera policii kvůli domácímu násilí. Žena řekla strážcům zákona, že ji Manzanares napadl, protože ho chce opustit kvůli tomu, že ji nutí mít sex s jejich psem Bubbou, křížencem japonského plemene Akita Inu.

A přemluvit se mu ji skutečně podařilo. Manzanares používal hormony fenek, které na sebe a partnerku nastříkal, aby psa více vzrušil. Aby byl zoofilní sex proveditelný, souložil pár se psem na speciálně upraveném rudém sedátku. To je hnus…

prasatkopepicek ( 15. září 2018 22:52 )

Tak je fakt, ze ho meli radeji snist.

JanZrokican ( 15. září 2018 22:15 )

Hele ty naseruti, ve slově vyhulila máš obráceně tvrdé a měké i. Nebo máš na mysli, že ze předu měkké a ze zadu tvrtdé. No ty jsi ale prasák.

JanZrokican ( 15. září 2018 22:12 )

No když takovou hnusačku nechtěl nikdo píchat, tak musel stačit pejsek. Ten prasák při tom klátil psa do análu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání