Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tereza už 9 měsíců sedí v pákistánském vězení: Její kamarádka Simona dál bezstarostně lítá po světě

Autor: dce - 
14. září 2018
05:20

Kamarádky až za hrob, ale očividně ne až do basy. Tereza H. sedí už od ledna ve věznici v Pákistánu, kam se dostala poté, co ji celníci na místním letišti chytili s kufrem plným heroinu. Simona, která odletěla jen pár dní před ní, prošla bez povšimnutí. O drogách prý nic neví. A tak si dál vesele lítá po světě a na svoji nejlepší kamarádku už asi zapomněla.

Terezu (22) čekalo ve středu další jednání u soudu a její kamarádka Simona (23) se mezitím zase chlubila cestovní výbavou na zahraničním letišti. Jak je na tom její - kdysi - nejlepší kamarádka, ji už očividně moc nezajímá.

Ze štíhlé blondýnky Terezy se stala oplácaná brunetka, která se ukrývá za velkými slunečními brýlemi a volným oblečením. Ve středu ji čekalo další stání, kde byli, jak prozradila mluvčí Ministerstva zahraničních věcí Michaela Lagronová, vyslechnuti další svědci a jednání bylo opět odročeno, tentokrát na 18. září.

A Simona? Ta za těch devět měsíců stihla víc, než průměrný člověk za půlku života. Strávila týdny v zahraničí - podle obrázků na jejích sociálních sítích zejména na dovolené. Jen za letní prázdniny navštívila levandulová pole ve Francii, pláže na Ibize a nákupní galerie v Rakousku.

A ani teď, když se Terezin soud konečně rozjel a podle slov soudce se blíží k rozsudku, v cestování nepolevuje. Z Uherského Hradiště se vydala do španělského Madridu, s čímž se neváhala pochlubit na Instagramu.

Obě mladé ženy spolu strávily v minulosti spoustu času - obrážely svět, tak jako to teď dělá Simona sama. Dokonce i v Pákistánu byly obě; podle Simony zde fotily spodní prádlo, za což dostaly bohatě zaplaceno. Simona odletěla ze země pár dní před Terezou a o drogách, které u její kamarádky našli, prý nic neví.

proboha_to_snad_ne ( 14. září 2018 10:43 )

...snad se pro ni najde nejaky ten Jagr nebo kopacka a razem bude v knedlikove o seleblitu vice

Pohybovenadany ( 14. září 2018 10:32 )

 Malá mořská vila ...

fido2 ( 14. září 2018 09:11 )

Však ono na ni také dojde...

salto ( 14. září 2018 08:38 )

Kdyby se jako každá slušná ku.va živila jenom rozkrokem, tak nemusela být v lochu.

amej ( 14. září 2018 08:28 )

Kdo věří tomu, že fotily prádlo a to jim házelo takové peníze, je pořádně naivní. Tyhle holky si vydělávají prostitucí tam, kde to místní holky dělat nemohou a proto je to za velké prachy. Všechny tyhle holky jsou buď "animátorky" nebo " fotí ".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání