Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kalifornský masakr: Muž zastřelil manželku a další čtyři lidi, pak spáchal sebevraždu

Autor: ČTK - 
13. září 2018
08:03

Muž zastřelil ve městě Bakersfield v jižní Kalifornii pět lidí, včetně své ženy, a nakonec spáchal sebevraždu. Informovala o tom agentura Reuters s odvoláním na místní policii. Ta vyšetřuje, proč ke střelbě došlo a spojení mezi jednotlivými oběťmi. 

Podle šerifa okresu Kern Donnyho Youngblooda se nejednalo o náhodně vybrané cíle. Útočník nejprve v přepravní společnosti zastřelil svou ženu a jiného muže, informoval na tiskové konferenci šerif Youngblood.

Agresor posléze honil dalšího zaměstnance firmy, kterého zastřelil u nedalekého obchodu se sportovním vybavením. Jeho posledními dvěma oběťmi jsou dva lidé, které zastřelil v obytném domě. Útočník pak podle web ABC News unesl vůz, v němž žena vezla své dítě.

Když se mu ale do cesty postavil šerifův zástupce, střelil se do hrudi a zemřel. To vše podle Youngblooda trvalo deset až 15 minut. Žena, jejíhož vůz se útočník zmocnil, i její dítě jsou v pořádku, informoval šerif. Policie vyslýchá tři desítky svědků.

jasnovidec01 ( 13. září 2018 10:15 )

Blesku !!!!proč nás má zajímat nějakej k.o.k.o.t z Kalifornie , že zavraždil někoho ???copak v naší zemi nemáme vrahy ??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání