Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Autorka knihy „Jak zavraždit manžela“ skončila v klepetech: Zabila svého muže!

Autor: rc - 
12. září 2018
19:47

Spisovatelka Nancy Crampton Brophy (68) na blogu »radila«, jak zabít manžela a neskončit ve vězení. Ironií osudu ji minulý týden policie zatkla za vraždu jejího muže, šéfkuchaře Daniela Brophyho (†63).

Nancy Crampton Brophy je známá autorka románů pro ženy. Ovšem její knihy nejsou o nalezení pravé lásky, která překoná všechny překážky. Pod jejím jménem vyšly například knihy The Wrong Husband (Špatný manžel) či The Wrong Lover (Špatný milenec) a již samotné názvy knih vypovídají o jejich příběhu.

Navíc Nancy vydala mnoho esejí, které nejdříve vycházely v novinách a později i na internetu. Na jednom z blogů vyšla esej s názvem How To Murder Your Husband (Jak zavraždit manžela). „Jako spisovatelka napínavých románů jsem strávila mnoho času přemýšlením o vraždě, a tedy i o policejním postupu při vyšetřování. Koneckonců, i kdyby mě měla vražda osvobodit, rozhodně nechci strávit ani chvíli ve vězení,“ píše podle DailyMail Nancy ve své eseji.

„Rozvod je drahý a vážně... chcete rozdělit svůj majetek? Nebo jestliže jste se vdaly pro peníze, nezískaly byste raději všechno? Nevýhodou je, že policisté nejsou hloupí a nejprve budou vyšetřovat vás. Tudíž musíte být organizované, nemilosrdné a velice chytré. Manželé umírali již dřív. Tak proč ne ten váš?“ stojí dál v textu. Málokdo by si pomyslel, že nejde jen o pouhý žert či námět na další román skvělé autorky, ale že Nancy opravdu uvažuje nad vraždou svého vlastního manžela Daniela Brophyho, kterou také letos uskutečnila.

Esej vyšla v roce 2011 a o sedm let později druhý červnový den bylo nalezeno tělo manžela Nancy v kuchařské škole v Oregonu. Zastřeleného ho tam našli v kaluži krve jeho studenti. A jak Nancy ve své eseji psala, že strážci zákona nejdříve budou vyšetřovat manželku, tak se také stalo. Minulý týden byla zatčena.

Monikay ( 13. září 2018 13:09 )

bojim bojim

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání