Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pár si přes Airbnb pronajal byt hrůzy! V hodinách u postele byla zabudovaná špionážní kamera

Autor: rc - 
10. září 2018
18:01

Byt hrůzy si na populární stránce Airbnb našel pár ze Skotska. Dougie Hamilton (34) a jeho přítelkyně odletěli do kanadského Toronta na dovolenou. Ovšem v bytě, který si pronajali přes známou stránku, je měl v úmyslu někdo šmírovat! V hodinách, které byly nasměrovány přímo na postel, byla zabudovaná špionážní kamera.

Dougie Hamilton (34) se svou přítelkyní odletěli ze skotského Glasgow do kanadského Toronta, aby tam strávili příjemnou dovolenou. Ovšem jejich dovolená se změnila v horor! 

Pár strávil v bytě jen pár minut, než si všiml hodin, které byly poblíž postele. Jak pár prozradil serveru DailyMail, z hodin měli od první chvíle divný pocit. Dívali se na ně dlouhých deset minut, než přišli na něco děsivého.

„Vyndal jsem z nich nabíječku a viděl, že je tam lithiová baterie. V tom jsem posunul přední část směrem k hodinám a viděl jsem, že tam je kamera. Nevěděli jsme, zdali nás majitel sleduje. Bylo to prostě děsivé a nechtěli jsme zůstat,“ uvedl Dougie a dodal, že hodiny mířily směrem do obýváku a ložnice.

„Jsme nevinně smýšlející lidé, ale hodiny byly nasměrovány přímo na postel a my si pomysleli, že to možná mělo daleko zlověstnější účel,“ řekl Dougie. Případem se již zabývá policie i bezpečnostní tým Airbnb.

 

 

pkomarkova ( 26. října 2018 12:26 )

Dnes takové kamery sehnát není problém... U nás to také prodávají, např. spyshop24.cz

krtek. ( 10. září 2018 18:43 )

Vy už jste si zvykla že Vám někdo kouká do postele ?

illyria ( 10. září 2018 18:08 )

Byt hrůzy? hmm to je fakt hrůza jedna kamera.... Ale to, že v nových televizích je kamera, nezakrývají si web kameru u PC/notebooku/mobilu tak to jim nevadí? Chtěla bych mít problémy jak ty dva...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání