Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sadista Tomáš (32) mučil české prostitutky! Nic horšího jsem nezažila, říká Veronika

Slovák týral ženy i několik hodin.
Slovák týral ženy i několik hodin.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: jh - 
9. září 2018
13:21

Za 12 let praxe nic podobného nezažila! Tak komentuje řádění šíleného Tomáše F. česká prostitutka Veronika. Muž, který k ohavným praktikám nutil hned několik pouličních pracovnic, je nyní ve vazbě. Za vyhrožování a ublížení na zdraví mu hrozí až 10 let za mřížemi.

Tomáše F. zřejmě vzrušovalo působit ženám bolest, některým z nich údajně vymlátil několik zubů. Své oběti trápil i několik hodin v kuse. Spadeno měl přitom na plzeňské a pražské prostitutky.

Chtěl, abych se mu při tom stále dívala do očí. Několikrát jsem se snažila utéct, ale nešlo to. Vyhrožoval mi, že jestli budu křičet, zabije mě. Tak jsem všechno strpěla, měla jsem hrozný strach. Neměl žádné zábrany, několikrát si šňupnul pervitin“ cituje výpověď Ivany M. server Novinky.cz.

Slovák však zřejmě měl ještě daleko horší úchylky. Ivana vzpomíná, že ji při sexu nutil dívat se na fotky nahých holčiček, které měl uložené v mobilu. Mohlo jim přitom být asi jen 10 let.

Právě díky Ivaně byl nakonec deviant v plzeňské Domažlické ulici zatčen policií. Udělal totiž chybu, že ji navštívil už podruhé. Prostitutka ho po chvilce poznala a zavolala strážníky. Násilník je zatím obviněn z osmi podobných útoků: pěti v Plzni a třech v Praze. Zatím se přiznal jen ke dvěma stykům, které podle něho proběhly dobrovolně.

 

 

Stanley1000 ( 9. září 2018 19:33 )

Víš Ty co? Našetři si na jednosměrnou letenku do Pchjongjangu. Zpáteční potřebovat nebudeš, protože se Ti tam bude tak líbit, že tam zůstaneš.

fido2 ( 9. září 2018 15:33 )

Pověsit úchyla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání