Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Martina se probudila nahá a pořezaná ve vaně, do bytu v Mostě jí vtrhl agresivní muž

Autor: ital - 
4. září 2018
21:52

Děsivý okamžik zažila paní Martina z Mostu, když se probudila z bezvědomí a ležela nahá ve vaně. Podle jejích slov do bytu vnikl agresor, který ji začal napadat a vyhrožovat. Je přesvědčená, že jí a jejím dětem jde o život.

Agresor prý okolo poledne zaklepal na dveře a ona otevřela. Pak prý začalo peklo. „Praštil mě do týla, já jsem tady zůstala ležet,“ líčí Martina Zadražilová svůj hrůzný zážitek. „Pak mi zkroutil ruku a praštil mě do spánku.“

„Měl potetovanou levou ruku,“ popisuje Martina pachatele. „Dal mi pěstí a řekl, že mou dceru taky zná a že ji to čeká taky.“

Co se potom dělo, neví ani ona sama. Když se probudila, byla prý nahá. „Probudila jsem se ve vaně celá od krve. Na nohách a na hlavě jsem měla řezné rány. Hlavu mi museli zašít,“ sdělila paní Martina pro TV Prima.

Policisté případ vyšetřují

„Tomuto případu věnujeme mimořádnou pozornost. Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření z pokusu těžkého ublížení na zdraví,“ říká pro TV Prima mluvčí policie Ústeckého kraje Ludmila Světláková.

„Uvítali bychom svědectví osob, které si mohly všimnout nějaké události, co by mohla přispět k objasnění případu,“ dodává mluvčí Světláková.

Martině se děly velmi nepříjemné situace už před napadením. Vše začalo, když si její dcera hrála venku a svezla se na skateboardu kluků od sousedů.

„Nechali ji dvakrát se svézt na skateboardu a pak po ní chtěli hodinky. Když jim je odmítla dát, tak přišli k nám domů pro peníze. Přímo až sem ke dveřím. Vyhnala jsem je,“ vyjadřuje se Martina k počátečnímu incidentu.

Nepříjemnosti nadále pokračovaly například kresbou dámského přirození na dveře s nápisem „chcípni“. Dále jí někdo zapálil rohožku přede dveřmi.

K nakreslenému přirození se prý přiznal dvacetiletý soused, stejný, který se podílel na incidentu se skateboardem. TV Prima byla u toho, když u vchodu zazněla omluva. Podle slov jeho matky měl prsty i v dalších věcech, včetně zapálené rohožky. O napadení však nemá nejmenší potuchy.

„Útočník byl veliký chlap. Ne takové tintítko,“ říká Martina na obranu svého souseda.

Policisté po agresorovi pátrají a zjišťují, zda tento čin má souvislost se zapálenou rohožkou či ornamentem na dveřích. Zvýšili ostrahu v okolí Martinina bydliště. Uvítají jakékoliv informace, které by jim mohly pomoci.

sores ( 4. září 2018 23:25 )

Příšerná doba, hnus.

ja-stana ( 4. září 2018 22:15 )

Ať baba přizná komu dluží a nesplácí a nevymýšlí si báchorky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání