Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chlapce (†4) ve Svitavách zabila padající socha, kterou shodily dvě děti

Autor: shp - 
4. září 2018
20:54

Neskutečná tragédie se stala u fotbalového stadionu ve Svitavách. Na chlapce (†4) tam spadla dřevěná socha, která tam zůstala nezabezpečená po tradičním řezbářském sympoziu. Dítě se už nepodařilo zachránit.

Řezbářské sympozium skončilo v sobotu. Vzniklo při něm deset výtvorů. Jenže sochy organizátoři nechali na místě hřiště před stadionem. Podle informací TV Nova na jednu ze soch vylezly dvě malé děti.

Nezabezpečená socha spadla právě na čtyřletého chlapce, který byl v nesprávný okamžik na nesprávném místě. Kolem jel jenom na kole. Hoch utrpěl zranění tak vážná, že jim podlehl. Zachránit se ho i přes snahu zdravotníků nepovedlo.

Došlo k vážnému zranění dítěte, ale vzhledem k jeho věku nebudeme poskytovat žádné další informace,“ řekl mluvčí záchranné služby Aleš Malý. Policie poskytla rodičům intervenční pomoc a případ nadále vyšetřuje a hledá viníka, který sochy nezabezpečil.

5nastolevceskych ( 5. září 2018 21:24 )

Krásná demagogie, soudruhu. Socha nebyla zlikvidována, jak tu lžeš, soudruhu, a opravu zaplatil tatínek. Krásně si chrochtáš slastí nad zmrzačením toho kluka.

majojo ( 5. září 2018 11:02 )

Jenže ten zpovykanej synáček byl zletilej a na tu sochu vylezl v rauši sám. O tom, že zlikvidoval kulturní památku, není v tvém příspěvku ani zmínka.

5nastolevceskych ( 5. září 2018 09:01 )

Když v podobném případě spadla socha na syna Béma (ODS) a rozdrtila mu ruce, pravou mu museli amputovat, tak se levice jajíkala slastí nad zmrzačením kluka a v liháči bouchly šampusy.

mesalina ( 5. září 2018 04:29 )

bych neřekla, že zvědavé, ale nevychované. po sochách se nelozí, ani po cizích věcech, to jim asi rodiče zapomněli říct...a zopakuj si gramatiku

chabrkotlar ( 4. září 2018 23:15 )

horalysa ty idiote, proc tam asi lezli, protože jsou to zvedave deti !!!! proc to ***i nezajistili je věc druha

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání