Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Otřesné detaily vraždy vlastní dcery (†3): Zakryl jsem jí oči, a pak... 18x ji bodl!

Bál se rozchodu s partnerkou, tak zabil dcerku (†3) a syna (5) pořezal: Muži ze Zlínska hrozí 20 let.
Bál se rozchodu s partnerkou, tak zabil dcerku (†3) a syna (5) pořezal: Muži ze Zlínska hrozí 20 let.  (Autor: Slávka Červená)
Autor: sč - 
3. září 2018
14:40

Na svátek sv. Václava se loni v hlavě Tomáše M. (29) z Uherskohradišťska zrodil šílený
plán. Žena se s ním chtěla rozvést, proto chtěl spáchat sebevraždu. Místo sebe ale brutálně zabil dcerku (+3) a syn (5) unikl smrti jen zázrakem.

Při čtení obžaloby běhal přítomným v síni mráz po zádech. Jen vrah seděl klidně, naprosto bez emocí a lítosti. Podle psychologa trpí smíšenou poruchou osobnosti. „Je vysoce narcistický, neuznává kritiku,“ řekl Michal Pernička. Podle blízkých byla jeho žena pro něj alfa a omega, ona ale nesnášela jeho depresivní stavy, které léčil marihuanou. Neunesl, že si našla milence. „Já jsem den před tím vyzvedl děti ze školky. Po telefonu jsme se s ženou stále hádali. Koupil jsem si láhev whisky i víno. Měl jsem v plánu oběsit se na balkoně,“ vypovídal.

Dcera si myslela, že si s ní bude hrát

Místo toho udělal zcela něco jiného. „Zmocnila se mě nějaká panika, zkrat. S dětmi jsem chtěl být v životě i po smrti. Dceru jsem požádal, aby šla do dětského pokoje a lehla si. Dal jsem jí pusu na vlásky, rukou zakryl oči a pak to udělal. Tohle se nemělo stát,“ řekl. Dítěti zasadil 18 bodnořezných ran dvěma noži. Větší měl ostří 16,5 cm a šíři pět. Dvě rány vedly do srdce. Podle znalce oběť zažívala velmi bolestivé útrapy.

Chlapec unikl zázrakem

Syn byl v obýváku a o vraždě sestřičky neměl tušení. Otec vzápětí použil stejný scénář. „Dal jsem mu pusu, zakryl oči. Jenže nůž s keramickou čepelí se zlomil. Šel jsem si pro sekáček na maso. Syn mě ale kousl a začal křičet,“ líčil. Naštěstí pod vlivem alkoholu a prášků na spaní, které si dal, zkolaboval. „Chlapec se schoval pod postel. Když se otec nezvedal, šel za sestrou a uviděl ji v krvi.  Bude mít trauma na celý život,“ řekl jeden z příbuzných. „Lituji, že pro některé případy neexistuje trest smrti. Nic jiného si nezaslouží,“ konstatovala prateta holčičky. Soud líčení odročil, protože se nedostavila matka dětí.

Pokusil se o sebevraždu

Obžalovaný muž je od 1. října 2017 ve vazbě. Z toho 10 měsíců strávil ve vězeňské nemocnici na psychiatrickém oddělení. Podle informací předsedkyně senátu se před týdnem pokusil oběsit na WC. Hrozí mu až 20 let vězení i výjimečný trest.

JeanneJane ( 4. září 2018 21:23 )

nemám slov. je mi z tebe na bliti, tatínku

DANUSKA242 ( 4. září 2018 19:34 )

je pravdy,že těžkého vraha ukazujete tak aby ho nebylo vidět a ostrahu ukazujete odkrytě.Jinak doufám, že nebude zase šílený vrah osvobozen s tím,že nebyl příčetný,to už bych našim soudům nevěřila!!!Už z jeho výpovědi je jasné,že si čin dobře promyslel!!!To je hrozné!!

va45 ( 4. září 2018 11:53 )

Jinak zdraví?Co má s vraždou vrah své dcery a těžké zranění syna?Babiš a Zeman slintale?Škoda,že už není trest smrti.Tento hajzl by si to 100% zasloužil.IDIOTE ten by to udělal i kdyby vládla ODS a TOP 09.

jasnovidec01 ( 3. září 2018 16:38 )

co se taháš Babiše demente,tady zemřela malá holčička jelikož ten parchant byl zbabělec si to hodit než jí sáhnul na život, oběsit za koule je málo sajrajt....

berlin71 ( 3. září 2018 16:14 )

Pane Babis vi jste fasisty neodsoudil ba naopak jste prohlasil ze problem pristehovalcu se musi resit. Pane Babis muj nazor k problemu je ten ze vi jste schopen podporit fasisty a zaroven jiz davno jste zaprodal svou dusi komunistum. Vy jste jak zena ktera chrape s kazdym slusne receno. ODSTUPTE Z Funkce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání