Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mrtvolný výraz, propadlé tváře a kostnaté ruce: Rezešová zhubla na 40 kilo!

Autor: shp - 
30. srpna 2018
10:05

Známá miliardářská dědička Eva Varholíková-Rezešová (41), která 21. srpna 2012 na maďarské dálnici pod vlivem alkoholu způsobila autonehodu se čtyřmi mrtvými, je na svobodě. Šest let ve vězení se na ní výrazně podepsalo.

Video  Rezešovou pustili z vězení! Vyzvednout ji přijela maminka v luxusním bavoráku  - Pluska.sk
Video se připravuje ...
Byť byl Rezešové vyměřen devítiletý trest odnětí svobody, z vězení se dostala po šesti letech pro dobré chování. V base sekala latinu a dodržovala všechna přísná pravidla.

V úterý ráno si převzala věci, které musela při nástupu na výkon trestu odevzdat. O půl desáté dopoledne ji podmínečně propustili z budapešťské věznice, před kterou už čekala její máma a dcera Ella.

Na první pohled bylo vidět, že šest let vězení miliardářskou dědičku pořádně změnilo, uvedl web listu Plus 7 dní. Už během soudního procesu před lety vypadala blondýnka zvyklá na přepych a luxus jako chodící troska.

Ve vězení trpěla žaludečními problémy a zhubla tak výrazně, že vážila jenom 40 kilogramů. Za mřížemi oslavila čtyřicítku, ale ani věk s jejím apetitem nic neudělal. I po propuštění bylo vidět, že na váze nepřibrala.

I když Rezešová nikdy nepatřila k objemnějším ženám, nohavice i blůza na ní teď doslova visely. Že je zničená, bylo vidět i na její tváři, která byla bledá a pohublá, i přesto, že se ji snažila zakrýt velkými brýlemi.

Zda za úbytkem váhy byl jen stres nebo i nechutenství k vězeňskému jídlu, není jasné. To zřejmě ukáže až čas. Snad ale na svobodě nějaké to kilo nabere, její váha nyní zdravá není.

cotoje ( 1. září 2018 10:46 )

ty musíš být dobře jeb.nutá pitcha že 80 kg považuješ za nadváhu

Marlyn ( 31. srpna 2018 07:33 )

Ta závist je odporná!!!

Marlyn ( 31. srpna 2018 04:55 )

Souhlas👍👍👍👍

hejpockej ( 30. srpna 2018 21:38 )

souhlas, ona vrah ma pry pravo na zivot. A co obeti? Co jejich rodiny?

odol ( 30. srpna 2018 21:35 )

Ona nie je celebrita! Je to obyčajný vývar blšieho hovna,dieťa privatizéra,ktorého špina podobného razenia,Mečár ,,vyrobil,, správcu a majiteľa štátneho majetku,železiarní na ktorý prispievalo celé Československo a oni si prácu um a kapitál predošlých generácií špinavým konaním prisvojili!!! V Košiciach robia zo seba šľachtu,niečo viac-hoci pred 89 to bol len obyčajný východniarsky lumpenproletariát-ale z dobrými stykmi na všivákov našej gubernie!! Ale veľa štastia im to,že ,,se koupou v kaviaru po ***,, neprinieslo! Stárý lump schzatal infart,jej sestra zabila vo Zvolenskom okrese dvoch ľudí pri autonehode na R-1, táto robila zo seba pyču v Maďarsku!! Asi sú prekliata rodina...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání