Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Záhadná smrt matky s dětmi ve Zlíně: Šokující výsledky vyšetřování. Může za to sekta?

Autor: sc, shp - 
29. srpna 2018
12:49

Po dlouhých a táhnoucích se sedmi měsících ukončili kriminalisté případ tří záhadných úmrtí v pronajaté vilce ve Zlíně. V únoru tam zemřeli matka (†60), syn (†37) a dcera (†34). Cizí zavinění na jejich smrti strážci zákona vyloučili.

Znalecké posudky a řada expertíz prokázaly, že všechny tři osoby spáchaly sebevraždu,“ sdělila mluvčí policie Lenka Javorková. Podle místních se rodina s nikým nestýkala a chovala se, jako by měla z něčeho strach.

Stále existují domněnky, že byla ovlivněna nějakou sektou. Na cestu do nebe připravila i tři své kočky do přepravek. Žádna nepřežila. Mrtvoly uviděl přes okno exmanžel starší ženy 5. února. Těla byla uvnitř zřejmě již od listopadu, ale protože se uvnitř domu větralo, byla údajně zachována.

Chovali se velmi podivně. S nikým se tu nestýkali, stále zamykali branku. Ta mladší lhala, že ten muž je její partner a byl to bratr. Nebylo nám z toho dobře a nakonec jsme se stejně nic pořádně nedozvěděli,“ konstatovala Zdenka Jiříčková (70).

Video  Smrt matky a dvou dětí šetří jako vraždu! Těla v domě ležela týdny, našel je otec  - Studio Blesk
Video se připravuje ...

aeraluna ( 29. srpna 2018 23:55 )

Vás to teda bere

elopapx ( 29. srpna 2018 14:07 )

Tak hlavně názor 70 leté místní drbny na konci článku ..Ha ha "Nic jsme se nedověděli..." Co by baba chtěla vědět, furt. A že se s nikým nestýkali.No a co. Někdo je družný a jiný samotář.A co má být ? Ta smrt tří lidí je ale divná, Nevěřím té verzi z článku .

kukuku ( 29. srpna 2018 13:56 )

Kočky nic neodskákaly, v přepravkách byly pečlivě připraveny na nanebevzetí - při němž byly s tělem i duší vzaty do nebeské slávy. Zásoba granulí jistě také nebyla opomenuta.

andorea ( 29. srpna 2018 13:31 )

O svém životě a smrti si rozhodli sami, ale proč to musely odskákat i ty chudery kočky?

moudivlacek ( 29. srpna 2018 13:26 )

Jen jestlipak se nevrátil starej Škrdla??? Po těch letech je o něm ticho po pěšině. Že by ho ani věhlasní lovci lebek nevypátrali?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání