Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Hokejový mistr Melenovský po napadení na náměstí v Jihlavě ohluchl! Obviněnému hrozí až 10 let

Autor: shp - 
29. srpna 2018
14:45

Po brutálním napadení na jihlavském náměstí skončil někdejší hokejista a současný trenér Marek Melenovský v nemocnici. Útok čtyřčlenné skupiny mladých mužů byl tak lítý, že po něm napadený ohluchl na jedno ucho. Policie obvinila z těžkého ublížení na zdraví a výtržnictví jednoho z agresorů. Hrozí mu až 10 let za mřížemi.

Je proti němu zahájeno trestní stíhání. Obviněn byl ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let,“ řekla webu idnes.cz policejní mluvčí Dana Čírtková.

Napadení se na jihlavském náměstí účastnili i další tři kumpáni obviněného. Ty ale policie zatím nestíhá. „Ti další kluci prý mají všichni podmínky, takže to pro ně asi taky nebude moc veselé,“ prohlásil sám Marek Melenovský.

Parta hlasitých a hlučných mladíků dvojnásobného extraligového šampiona napadla 4. června v noci. Bývalý útočník Dukly Jihlava, Zlína nebo Karlových Varů a současný trenér druholigového Pelhřimova je napomenul právě kvůli jejich hlasitému vyvádění.

Melenovského brutálně napadli. Kouče odvezla záchranná služba do nemocnice s těžkým otřesem mozku, prasklou lebkou a zlomeným nosem. Útočníky po dvou minutách zadržela hlídka městské policie. Následky z napadení si nese dodnes.

Byli to čtyři občané tmavé pleti. Nepřizpůsobiví, nebo jak se jim říká. Upozornil jsem je, aby přestali dělat bordel, a vrátila se mi odpověď: Nebo co? Tak jsem odpověděl, že jinak zavolám policii. Načež mi podávali jejich telefon, a od té doby už nevím, co se stalo,“ popsal incident trenér.

Melenovský ohluchl na jedno ucho. Částečná ztráta sluchu bude permanentní. „Doktoři mi řekli, že co se týká ucha, je to nevratné. Je to, jako když někdo dřív u telefonů přestřihl drát,“ doplnil někdejší sportovec.

Kdy proběhne s útočníkem soud, není jisté. Sám Melenovský se na něj dle svých slov těší. „Nicméně nemám absolutně problém se s nimi znovu setkat. Naopak se na ten soud těším,“ řekl webu. Kouč nakonec dodal, že přes jihlavské náměstí chodí dál a strach nepociťuje.

barracuda.sro ( 29. srpna 2018 15:05 )

K:U:R:V:Y: č erný , tak opět "FÉROVKA" Pozavírat tu svoloč !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání