Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Otec hodil dceru (†5) z mostu: Trest smrti by byl moc mírný, pláče matka

Autor: msj - 
28. srpna 2018
20:29

Muž, kterého doprovázela 5letá dcera, přišel do advokátní kanceláře a tvrdil, že je papež. Advokáta nutil předčítat z bible ve švédštině. Poté Jon Jonchuck (27) odešel a vlastní dceru chladnokrevně zavraždil. Phoebe (†5) shodil z mostu na Floridě. 24. září proběhne soud, který rozhodne o jeho trestu.

K tragédii došlo 8. ledna 2017. Krátce před vraždou Jon dorazil se svou dcerou do advokátní kanceláře, kde tvrdil, že je papež, a chtěl po advokátovi, aby předčítal bibli ve Švédštině. Pak kancelář opustili.

Advokát ihned kontaktoval policii. Ta Jonchucka našla u kostela a podle nich nejevil známky psychické nemoci. Mezitím však došlo k vraždě na mostě Dicka Misenera, odkud Jon svou pětiletou holčičkou hodil do zátoky Tampa Bay.

Jonova matka řekla loni médiím, že trest smrti by pro něho byl příliš milostivý, a to si nezaslouží. „Celá moje rodina se s tím musí vyrovnávat každý den a věřím, že by se s tím měl vyrovnávat i on. I tak si ale myslím, že potřebuje pomoc.

Jonchuck dlouhodobě bojoval s psychickými problémy. Měsíc po tragické události byl v únoru 2015 soudem prohlášen za nesvéprávného. Další soudce však rozhodnutí změnil a prohlásil ho za svéprávného, aby se mohl účastnit soudu v březnu 2017.

Pokud v září Jona odsoudí, půjde do konce života do vězení bez možnosti podmínečného propuštění. Prokurátor dokonce uvažoval o trestu smrti, ale s přihlédnutím k jeho psychickému stavu od toho ustoupil.

 

Monikay ( 29. srpna 2018 13:26 )

Jak si s takovou obludou někdo může pořídit dítě...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání