Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sekundy před smrtí: Na těle oběti se objevil laserový zaměřovač

Autor: msj - 
27. srpna 2018
12:06

Tři mrtvé a jedenáct zraněných si vyžádala střelba na turnaji v počítačové hře Madden NFL. Čtyřiadvacetiletý mladík údajně neunesl porážku a začal pálit do protihráčů. Na internetu se nyní objevily mrazivé záběry pořízené jen několik okamžiků pře útokem. Na hrudníku jedné z obětí zasvítil laserový zaměřovač. Vzápětí začalo peklo.

K tragédii došlo v neděli odpoledne ve zábavním centru ve městě Jacksonfille na Floridě. Střelcem byl patrně 24letý David Katze z města Baltimore ve státě Maryland na východě USA. Zbraň s laserovým zaměřovačem vytáhl poté, co vypadl z turnaje ve videohře amerického fotbalu.

Na místě zemřeli hráči Taylor Robertson (27) a Eli Clayton (22). Třetí mrtvé tělo bylo právě Davida Katze, který po útoku spáchal sebevraždu.

Taylor Roberston byl už ženatý a milující otec, který byl v komunitě hráčů velmi známý a proslulý hráč. Clayton si za poslední dva roky budoval podobnou pověst a mnozí komentátoři ho označovali za „vycházející hvězdu“.

Na internetu se brzy objevila videa přímo z turnaje. Na nich se v jednom záběru Elimu Claytonovi objevilo na hrudníku červené světýlko zaměřovače. Než zazněly první výstřely, režie přepnula na přenos ze hry.

kukuku ( 27. srpna 2018 14:06 )

Budoucí účastníci olympijských her. Magor, který přišel s nápadem doplnit počítačové hry do programu, by měl také být nejprve označen zaměřovačem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání