Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chtěl ho připravit o jeho chloubu! Nahý ninja sejmul zloděje, polonahá přítelkyně zoufale přihlížela

Autor: msj - 
25. srpna 2018
05:25

Statečný naháč neskutečnou reakcí sejmul zloděje, který se mu snažil ukrást jeho Range Rovera. Celou událost zachytila bezpečnostní kamera, kterou má Stephen na domu. Na zlodějíčka si vyběhl přesně tak, jak ho příroda stvořila.

Stephen (29) vyskočil z postele, aby chytil mladého synka v anglickém Newcastlu. Ve čtvrtek o celém incidentu promluvil a okamžitě dostal přezdívku Nahý ninja. „To auto je moje pýcha a radost. Neexistuje možnost, že by mi ho někdo ukradl,“ řekl Stephen.

On a jeho přítelkyně Nicola Baldwin (33) byli zrovna v posteli a sledovali televizi, když zazněl alarm. Stephen neváhal ani sekundu a heroicky se nahý vyřítil z domu zloději v ústrety.

Nicola se k němu také přidala, ale ta se samozřejmě stihla zahalit do něčeho, co na záběrech vypadá jako deka. „Viděla jsem někoho na pozici řidiče. Vypadalo to, jako kdyby se snažil auto nastartovat přes dráty,“ popsala Nicola.

Stephenovi se nakonec podařilo zlodějíčka dopadnout a na zemi následně zpacifikovat. „Uvědomil si, že jsem úplně nahý. Nevěděl, kam má dát ruce,“ dovolil si Stephen komickou poznámku.

Sousedi pak vyšli ven a viděli Stephena v celé své kráse,“ smála se Nicola. Stephen nechal chlapce jít poté, co si uvědomil, jak je mladý. Později ho stejně dopadla policie, ale pár se rozhodl, že proti němu nevznese žádné obvinění. „Každý si zaslouží druhou šanci,“ řekl Stephen směrem k chlapci, který se mu snažil ukrást jeho čtyřkolového miláčka.

 

ivoadler ( 25. srpna 2018 10:06 )

Měl kliku. Vždyť ho policie mohla potrestat za to, že byl nahý!

buznazblesku ( 25. srpna 2018 09:41 )

My v Blesku se za naše péra chytame stale!!!!Mame tam mozek i IQ!!!

bibs_7 ( 25. srpna 2018 08:35 )

Oni tou chloubou nemysleli jeho pero, nybrz jeho auto. (I kdyz priznávám, taky mi chvilku trvalo se v tom zorientovat )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání