Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Dceru zamkla v rozpáleném autě! Policie odmítla přijet na pomoc! Šokující vysvětlení

Autor: msj - 
24. srpna 2018
10:36

Panická hrůza doslova pohltila matku z Michiganu, když si v autě, ve kterém měla miminko, zamkla klíče za parného letního dne. Okamžitě se rozhodla volat linku 911, ale policisté jí odmítli přijet na pomoc...

Maminka Lacey se s dvouměsíční dcerou Raniou vracela od babičky, když se stala obrovská nehoda. Žena si v autě zabouchla klíče, v sedačce přitom seděla její dcerka. 

Matka se snažila dostat do vozu, ale marně. Navzdory vysokým teplotám a naléhavosti celé akce se žena na dispečinku policie nedovolala pomoci. Tam jí totiž pověděli, že ani policie a ani hasiči zamknutá auta neotevírají. Venku bylo 29 °C, takže matka pochopitelně začala panikařit.

Nikdo nepřicházel a já jsem nevěděla, jestli se nekoukám na smrt mojí dcerky,“ řekla se slzami v očích matka pro kanál CBS.

Lacey se snažila rozbít okno, ale nedařilo se jí to. Mezitím se malá Raina moc bála a ve voze plakala. Matka se rozhodla znovu zavolat 911. Tam jí řekli, že maximálně mohou poslat odtahovou službu. To bylo údajně vše, co mohli udělat.

Poté se matce konečně podařilo rozbít zadní okénko a malinkou Rainu vytáhnout. Byla celá mokrá potem a uplakaná.

Volala jsem tam dvakrát. Opravdu mě mrzí, že mi nikdo nebyl schopen pomoct,“ uvádí matka Lacey.

Pokud před vámi žadoní matka, abyste zachránili život její dcery, musíte někoho poslat. Kdybych nerozbila zadní okno, nemusela tu dnes být. Doufám, že to ten dispečer ví. Také doufám, že se to už nestane nikomu jinému,“ zakončila.

Waterfordská policie uvedla, že se dispečer ještě nevrátil do práce a čelí disciplinárnímu postihu. Provádějí také školení, aby k podobnému incidentu v budoucnu nedošlo.

 

pepen ( 24. srpna 2018 16:20 )

Proč jí policie..neporadila ať volá AAA service...!!!!Když se něco takového stane-tak človek logicky neuvažuje !!!!

Thyronx ( 24. srpna 2018 15:53 )

V Michiganu jsme bydleli asi 25 let. Klíče jsem si zamkl v autě asi 2x a žena jednou. Nikdy jsem na to nevolal 911 ale AAA service. Byli na místě v minutách a auto odemkli. ZDARMA! To se vám v Česku nestane. Jen nechápu proč volala na Policii..... asi moc rozumu nepobrala. Zámměr článku je podobně jako v ostatním českém tisku jasný: Všechno americké je špatné a "my Češi se přece chováme úplně jinak"

janapi ( 24. srpna 2018 13:24 )

Kdyby blbost vlála....tak kolem tebe FORTUNE by byly věčně tajfuny! Tvoje blbost je obrovské nekonečno!

kuliferda ( 24. srpna 2018 11:59 )

Jo takhle zastřelit černocha, to jim jde.

luklovah ( 24. srpna 2018 11:55 )

fortun tupý jste vy to se stává Čechům taky co vy jste za idiota to je k neuvěření no ce divím jste Čech

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání