Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Chlapečka (†6) zabila rána ze vzduchovky do břicha: Rakev vezlo jeho dvojče

Autor: msj - 
23. srpna 2018
17:15

Stanleyho Metcalfa (†6) zabil projektil ze vzduchovky, který ho zasáhl do břicha. Kdo smrtící ránu vystřelil, policie stále vyšetřuje. Jeho rodina se s ním mezitím musela rozloučit. Dojemný pohřeb vede jeho sestřička-dvojče, která seděla na koňském spřežení s rakví malého fotbalisty. 

Chlapec zemřel v nemocnici na následky zranění břicha po ráně ze vzduchovky. Pitva odhalila, že projektil mu prorazil žaludek, uvádí britský Evening Standard.

Pohřební průvod vedla sestřička Elsie. Seděla na kočáru v bratrově fotbalovém dresu. Stanleyho na poslední cestu vyprovodili i oblíbení superhrdinové a ústřední postavy z marvelovských filmů a Hvězdných válek. Celý pohřební průvod se konal ve středu v Yorkshiru, kde chlapec s rodiči a sestrou žil.

Později se na počest malého fotbalisty konala celodenní akce pro děti.

Jsme neuvěřitelně zarmouceni nad ztrátou malého Stanleyho. Pořád nedokážeme uvěřit, že už nikdy neuvidíme jeho šťastnou, usmívající se tvářičku,“ vyjádřila se rodina na pohřbu.

Slova nedokážou vyjádřit, jak nás ovlivnila Stanleyho smrt a jak nám všem moc chybí,“ zaznělo na pohřbu.

Policie zatím nikoho nezatkla. Vyšetřování je v plném proudu a strážníci za sebou mají několik výslechů, ale dosud žádný z nich nepřinesl kýžené ovoce.

 

havran2 ( 25. srpna 2018 10:08 )

A když někdo napíše svůj názor o cikánech k jinému článku,bleskově v plesku tyto články vymění za jiné,třesky-plesk ! ! !

havran2 ( 25. srpna 2018 09:54 )

Samozřejmě,opět že u cikána není žádná diskuse ! ! ! Potom se nemůžeme divit,že si cikáni dovolí dělat,co je napadne,vyhazování odpadků z oken,neplacení nájemného,pobírání sociální podpory,atd. ! ! !

diskutujici ( 24. srpna 2018 12:23 )

Nic proti, ale pellet gun neni vzduchovka, ale plynova

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání