Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hororová dovolená v Hurghadě: Manželský pár záhadně zemřel

Autor: ital - 
23. srpna 2018
14:19

Britský pár z města Burnley zemřel na dovolené v Egyptě ve městě Hurghada. Jeden z páru byl zaměstnancem společnosti Thomas Cook, v jejímž hotelu dvojice bydlela. Zatím není jisté, jak k úmrtí došlo a vyšetřování stále probíhá.

Mnoho informací k záhadnému úmrtí zatím není. Již je však jisté, že jeden z páru byl zaměstnancem společnosti Thomas Cook v jedné její pobočce ve městě Burnley ve Velké Británii. Dvojice trávila dovolenou v resortu města Hurghada u Rudého moře.

Společnost Thomas Cook sdělila ve svém prohlášení: „Jsme hluboce zarmouceni smrtí našich dvou zákazníků během dovolené. Jeden z nich byl již dlouholetý člen naší společnosti. Našim hlavním stávajícím cílem je plně podpořit pozůstalé obětí. Aktivně se podílíme na vyšetřování a pomáháme místní policii."

Mluvčí společnosti řekl, že zatím není možné odhalit detaily týkající se smrti obou lidí, se vší úctou k jejich rodinám.

Carol Mackenzie, vedoucí péče o zákazníky pro společnost Thomas Cook, odletěla včera v noci Hurghady s nabídkou podpory rodinným příbuzným.

Na znamení úcty je dnes pobočka společnosti v Burnely zavřena.

Společnost Thomas Cook popisuje Hurghadu jako hlavní město riviéry Rudého moře. Naleznete zde překrásné pláže, bujaré noční kluby a potápěčské destinace světové úrovně.

mbmb ( 24. srpna 2018 17:44 )

vse je mozne a nic jiste -turismus jsou velike penize Takovy atentat kde zemre par lidi nic neznamena ,ale tisice neprijedou ! A muze to byt i na objednavku "medveda" si rozporcuji Turci, Chorvate, Recko, Saudi atd Vsimli jste si ze Egypt je O 30% levnejsi nez ostatni zeme Hotel se zralokem to je fuj a zabiti lide rovnez Snad pomuze panu Kramnemu tahle zahada

dingous ( 24. srpna 2018 16:40 )

jojo, nejlepší je umřít náhle, bez toho, že by někdy v životě měl rýmičku

montevideo ( 24. srpna 2018 16:05 )

Ještě, že ta dcera, co tu otravu rozchodila, není Češka. To by šla bručet, až by byla černá ....

montevideo ( 24. srpna 2018 15:10 )

Pokud někdo nezemře, tak je vrah? To je mi ale logika . Nepřežila náhodou dcera těch mrtvých Britů a její děti ?

montevideo ( 24. srpna 2018 14:33 )

CK Thomas Cook evakuuje všech svých 301 klientů. Češi podobnou situaci vyřešili falešným obviněním svého občana ze spáchání vraždy. Bylo to jednodušší a hlavně levnější.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání