Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Školačka se utopila v řece: Karolínka (†13) se propadla do jámy!

Autor: ital - 
21. srpna 2018
19:42

Na jihu Slovenska došlo v pondělí okolo páté hodiny odpoledne k neštěstí. Školačka Karolínka (†13) se chtěla osvěžit v řece Slaná ve Včelincích blízko města Tornaľa. Tento počin se jí však stal osudným.

„Chtěla se jen smočit. V místě, kde šla do řeky, není ani hluboká voda. Ale předtím tam bagrovali a Karolínka spadla do jámy, kde byla hloubka. Začala se topit. Nevím, zda tam byla sama nebo s někým. Po příletu vrtulníku nám ale řekli, že už ji nemohou zachránit,“ řekl otec utonulé dívenky slovenskému serveru Pluska.sk.

Kromě Karolínky mají rodiče ještě další čtyři děti, s nimiž je matka sama doma, neboť otec musí pracovat v Čechách. Odjel z práce o několik dní dříve, aby se mohl rozloučit se svojí dcerou.

„Nechtěl jsem tomu uvěřit, když mi zatelefonovali, že moje dcerka už nežije,“ sdělil otec utopené Karolínky. „Ihned jsem odjel domů a již dnes chytáme pohřeb. Ještě však nevíme, kdy bude.“

Otec rovněž řekl, že žije od rodiny daleko v Čechách, jelikož je potřebuje uživit a na Slovensku dostávají od státu málo peněz na děti. Práce se prý také hledá obtížně. Smrt dcery jej velmi zdrtila. Dnes by bylo Karolínce 14 let. Přesto měla nastoupit v září teprve do páté třídy, jelikož ve škole propadla.

Mluvčí leteckých záchranářů Zuzana Hopjaková pověděla, že záchranný vrtulník vystartoval okamžitě po nahlášení neštěstí a přistál hned vedle místa nehody. Na místo dorazili rovněž pozemní záchranáři a okamžitě zahájili resuscitaci dívky.

„Bohužel ani po velikém úsilí se záchranářům nepovedlo dívku oživit. Posádka se vrátila na základnu bez pacientky,“ sdělila Hopjaková.

pajato73 ( 22. srpna 2018 14:37 )

jake studijni vysledky???? Akorat zacla zakladni skolu a to jeste opakovane!! Pri jeji inteligenci by stejne nevedela, co ve vode delat... zadna skody dementky!

pajato73 ( 22. srpna 2018 14:00 )

Ja byla ve ctrnacti na prumyslovce a to nejsem zadna inteligentni bestie to zas budou nejaka cigancata zdegenerovana... nejsou jeji rodice sourozenci??

offline ( 21. srpna 2018 22:45 )

Bohužel, když někdo nadělá dneska pět fakanů, je debil. Je to dostatečně citlivé pro vás?

Amrasha ( 21. srpna 2018 22:05 )

 Krasomila a offline - vy dva dementi, co to tady píšete za kraviny? Nestydite se? Utopila se mladá holčina, co mela život před sebou, bez ohledu na své studijni vysledky. Je to tragédie. Vžijte se do jejich posledních momentů, neurvalci!

krasomila ( 21. srpna 2018 20:39 )

No, i kdyby měla dva odklady, tak propadla víc než jednou. Možná tam ani nebyla díra a Karolínka se utopila v kleče, protože zapomněla, k čemu slouží kolena.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání